Pikapäivitys

Naputtelen tässä nyt illan ratoksi vielä pikapäivityksen paketoidulla peukalolle (paketoidulla siksi, että Dini aka Dude erehtyi kuvaussession yhteydessä pitämään peukaloani makkarana ja nyt on peukalosta "pala" poissa). Pidän jutun lyhyenä, koska tällä kannettavalla kirjoittaminen ja päivittely on yhtä tuskaa (eikä pelkastaan peukalon takia). Pennut saivat tänään sirut niskaan ja nätistihän tuokin meni. Pari inahdusta kuului, mutta yleisesti ottaen tämäkin sujui todella kivuttomasti ja ilman suurta häslinkiä. Tämän lisäksi pennut ovat saaneet ulkoilla tänään oikein urakalla, minkä ansiosta vaavelit ovat olleet hyvin uneliaita. Josko vaikka koko yö nukuttaisiin kerrankin. Viime yönä kävin muutaman kerran pentuja hiljaa viihdyttämättä, etteivät olisi ruvenneet metelöimään ja muita nukkujia häiritsemään. Myös uusi paikka ja vieraat ovat varmasti tuoneet oman osansa väsymykseen, sillä meillä oli täällä Somerolla hieman epävirallinen sukutapaaminen, kun isovanhempiani oli morjestamassa minun ja pentujen lisäksi myös vanhempani ja enoni perheineen. Vain omat sisarukseni puuttuivat :)

Koirathan ovat muuten olleet niin innoissaan Somerolle pääsystä, että kun päästin niitä ulos ilman hihnaa, kaikki neljä karkasivat välittömästi omille teilleen. Sanomattakin selvää, että sain kevyet hepulit toivuttoani ensin järkytyksestä. Nämä minun koirani kun eivät ilman hyvää syytä karkaile, mutta ilmeisesti 7 viikon pakkoeristys Harjavaltaan yhdistettynä alkaneeseen kevääseen on saanut minunkin koirieni korvat hetkellisesti kuuroutumaan. Myös etälauma kävi täällä Somerolla ja kulutinkin mukavan tovin leikaten poikien ja Murun kynsiä. Poikia eivät pennut kiinnostaneet, mutta Muru innostui hieman nuuhkimaan Hetaa aidan raosta :)

Kuvia on tullut räiskittyä tämän päivän aikana urakalla, mutta niitä saatte vasta huomenna tänne blogiin jahka pääsen takaisin pöytäkokeeni ääreen. Rialta kuitenkin kopsasin muutamat yhteispotretit, ettette ihan vaille kuvia jäisi.

Tässä kaikki pennut.
Unna (Iltatähti), Heta (Aamutähti), Dini (Dude), Kide (Buddy), Roni (Fellow)

Dini (Dude), Kide (Buddy), Roni (Fellow)

Heta (Aamutähti), Unna (Iltatähti)

Kommentit

Suositut tekstit