Pienet suuret seikkailijat

Tämä päivä on kulunut hieman puolikuntoisissa merkeissä, mutta onneksi pennut ovat iloisella ja avoimella olemuksellaan osanneet ilostuttaa tällaista flunssapotilastakin. Erityisen ihanaa on, että päivätorkkujeni aikana yhdestäkään pennusta ei kuulunut pihahdustakaan - kaikki nukahtivat kasvattajaansa matkien kiltisti vaikka olivatkin pentuaitauksen ulkopuolella. Vasta kun heräsin, alkoi kauhea riehuminen, jota yritin kuvata parhaani mukaan omasta väsymyksestä huolimatta.

Pennuthat olivat järjestäneet minulle yllätyksen jo työpäivän aikana. Unohdin aamun häslingissä korottaa aitauksen porttia ja sen seurauksena oli minua kotiin tullessa vastassa Novan ja podengojen lisäksi iloinen ja erittäin pollea Iltatähti. Tyttö oli kiivennyt aitauksesta ulos ja päätynyt rällästämään aikuisten kanssa päivän ajaksi. Muut pennut huusivat kuin syötävät aitauksessa kateellisina nuo raukat ;) Onneksi eivät olleet tajunneet seurata pikkusiskonsa esimerkkiä. Iltatähden oma-alotteisuus voitti sentään Windynkin tytön puolelle ja nämä kaksi olivat tullessani kuin mitkäkin bestikset :)

Ruokailun jälkeen jäin itse tosiaan lepäilemään ja pennutkin ottivat iisisti. Illalla riehuminen kuitenkin taas alkoi ja pennut käyttivät todella tehokkaasti pienen kämppäni pinta-alan hyväkseen. Pennut liikkuivat sekä yksin että isommissa porukoissa nauttien täysin siemauksin tästä mahdollisuudestaan tutkimusmatkailuun. Paitsi Fellow, joka päätti riehua yksinään viihdyttäen itseään matosta irtoavilla Novan karvoilla =D Dude on ollut tänään erityisen sosiaalisella tuulella ja poika olikin jonkin aikaa kainalossani, kun nukuimme yhdessä. Aamutähti ja Iltatähti kulkivat paljon kaksistaan konnankoukkuja keksien. Hetken aikaa Iltis oli selkeästi sitä mieltä, että miksi kävellä jos voi juosta. Buddy seuraili aluksi tyttöjä, mutta intoutui lopulta leikkimään Fellown kanssa. Dude oli koko ajan hieman sellainen oman tien kulkija ja tänään todella tempperamentikkaalla päällä. Podengotkin olivat saada huutia pari kertaa.

Tässä vielä tämän päivän kuvia :)

Iltatähti seikkailee

Ja jää jumiin

Duudis :)

Dude: "Mennäkö vai eikö mennä? Kas siinäpä pulma."

Aamu ja Ilta: "Miten niin me ei päästä keittiöön, kun muut koirat syö?"

Buddy: "Mä haluun tän kassin!"

Fellow: "Nää karvat on super kivoja."

Duudis seikkailee


Iltatähti ja Buddy

Mikä tää kynnys oikein on?


Fellow riehuu

Buddyyyyyyyy

Fellow: Mä hyökkään ton podengon kimppuun!

Aamutähti vähän jumissa :)

Fellow pahanteossa


Dude ja siivouspartio

Buddy ja Fellow

Aamutähti

Dude

Aamutähti tutkii aikuisten vesiastiaa

Iltatähti tiirailee Nefiä

Upea Dude

Fellow ja Buddy

Tyttöjen seikkailu

Näin nukahtivat Fellow ja Buddy

Ja Dude änkesi mukaan

Aamutähdellä on ongelma, kuinka päästä pois?

Tytöt :)

Tytöt tässäkin

VT Friend of Morningstar, VT Magis of Happiness, VT Friend of Eveningstar


Kommentit

Suositut tekstit