Hurjaa leikkiä

Aitauksesta on selvästi tullut pennuille pieni pakkopulla. Siellä ollaan vain jos on pakko eikä silloinkaan mielellään. Öisin, jos pennut kuulevat liikettä, alkaa heti kauhea huuto vapauteen. Jo aamusta asti pennuilla on kova hinku päästä aitauksesta pois. Siksi varmistinkin tänään töihin lähtiessä aitojen olevan kunnossa ja portinkin korkea. Korotus tuli tarpeeseen, sillä töistä tultuani laskin portin taas hetkeksi matalalla ja välittömästi Iltatähti kiipesi siitä jälleen yli.

"Päästäänkö me jo pois täältä?"
Buddy, Fellow, Iltatähti

"Huhuu! Me halutaan pois!"
Fellow ja Iltatähti

Vieraita on tänään käynyt taas reilusti pentuja katsomassa. Noin 2,5 tuntia pienokaiset heitä viihdyttivät (tai kenties toisin päin). Sylit, jalat ja sormet kelpasivat paremmin kuin hyvin. Pentujen leikit ovat olleet tänään poikkeuksellisen kivuliaan näköisiä. Esimerkiksi Buddy raahasi Aamutähteä melkein metrin matkan hännästä mukanaan likan tehdessä parhaansa pysäyttääkseen liikkeen. No Aamutähti makseli myöhemmin pottuja pottuina painimalla oikein tosissaan Iltatähden ja Fellown kanssa. Eli ei toi pikkulikkakaan mikään kynnysmatto kyllä ole, vaikka Buddyn käsittely olikin tänään hetkellisesti liikaa. Onneksi pennuilla on sen verran järkeä, että osaavat jättää Sirun rauhaan - kunnioittavat siis lauman vanhinta johtajaa tai ainakin Sirun murinoita. Kaikki muu liikkuva onkin sitten vapaata riistaa. Nova ei voi kulkea enää askeltakaan, etteikö jokin pennuista roikkuisi jalkakarvoissa. Kun Nova menee nukkumaan, melko pian on pentu tai toinenkin repimässä korvia. Koviksi taitaakin tämä äitiys ottaa.

Painijoita

Iltis ja Amppis näyttävät hieman painielkeitä :)


Välillä hampaille kelpaa myös sohvan suojus

Mutta onneksi toisinaan myös luut.
Näitähän pennut eivät tosin saa muuta kuin hieman maistella. Eikä siinä taida jäljelläkään enää olla mitään syötävää, kun Nova ja podengot ovat jo saaneet osansa.

Myös ruoka maistuu pennuille todella hyvän... pelkät nappulatkin ilman jauhelihaa.

Tällä hetkellä päivän ruokasatsi mahtuu tällaiseen rasiaan. 
Illalla täytän sen murolla ja vedellä, laitan yöksi jääkaappiin turpoamaan ja jakelen sitten päivän mittaan neljä kertaa pennuille. Kohta pitää rasiaa tosin taas jo suurentaa. Niin hyvä ruokahalu noilla pienokaisilla on.

Vielä on pikkuisen jäljellä.


Riehumisen vastapainoksi pennuille onneksi maistuu edelleen myös uni paremmin kuin hyvin. Toinen toistaan suloisempia unikuvia onkin taas tänään tullut otettua.

"Mitä sä taas kuvaat muo, kun yritän nukkua"
Aamutähti



Kukas se siellä nukkuu?

Dudehan se siellä =D

Tämä Novan vakkariasento (sammakko) on pennuilla aktiivisesti käytössä.
Iltatähti

Tämä taisi olla Buddy

Sitten äiti näyttää vielä Iltatähdelle mallia livenä

Myös kasvattajan jaloissa on kiva kelliä

Sekä kaverin kainalossa


Fellowlle kelpaa myös unilelu

Sitten voi nukkua myös pöytään nojaten.
Fellow

Tai ihan perinteisesti kyljellään
Buddy

Välillä näyttään kuvaajalle kieltä
Iltatähti

Tai kuikuillaan kaverin takaa :)
Fellow ja Aamutähti

Tällaista siis tänään. Itse olen jo joutunut niistämään nenäni rikki ja silmät uhkaavat vuotaa, mutta onneksi kuvia ottaessa ei tarvitse nähdä mitään. Kyllä aina osa kuvista sentään onnistuu :) Huomenna olisikin sitten oletettavasi pennuille jännä päivä tiedossa, kun vuorossa olisi ihka ensimmäinen pesu, mikäli nyt vain jaksan siihen flunssaisena ryhtyä. Sitä siis odotellessa.


Kommentit

Suositut tekstit