Aktiivinen päivä takana

Tänään sai kolmen pennun uudet omistajat tavata vaavelinsa ensimmäistä kertaa livenä :) Kämppäni tuntui extrapieneltä, kun koirien lisäksi paikalla oli laskujeni mukaan samaan aikaan parhaimmillaan jopa 10 ihmistä (minut mukaan lukien). Yhteensähän täällä kävi 11 vierasta, joista osa toki lapsia. Eipä ole pieni Harjavallan huushollini tällaista ihmispaljoutta aikaisemmin nähnyt ja podengoillakin oli varmasti runsaasti  ihmettelemistä. Vieraiden kunniaksi aloitin aamun jo varhain leipomalla ja paikkoja siistimällä kuin mikäkin kodinhengetär. Ja tässä siis kirjoittaa ihminen, jonka leipomukset on tähän mennessä voinut laskea yhden käden sormilla. Yleensä olen jättänyt tarjoiluista huolehtimisen siskoni vastuulle, mutta hänestä ei Mäntsälästä käsin olisi apua ollut. Jouduinkin kehittelemään tarjoilut aivan itse, joten päädyin tekemään facebookin tarjoamaa ideaa mukaillen lehtitaikinasta sipuli-kinkku-tomaatti rullia (tämän tein neljättä kertaa) ja marjarahka piirakan (tällaista en ole ikinä aikaisemmin edes yrittänyt). Vaikka itse sanonkin, sain olla ihan tyytyväinen tuotoksiini ja näytti vieraillekin maistuvan. Tosin ennen suurempia itsekehuja, odotetaan nyt saako kukaan vieraista myöhemmin ruokamyrkytyksen oireita ;) Aikaa pentuja ihaillessa vierahti tunti jos toinenkin. Tässä vaiheessa jo sanon, että tyytyväinen voin kyllä olla Rian perhevalintoihin ja tiedän jokaisen pennun saavan varmasti aivan täydellisen kodin itselleen. Jopa tällainen tuppukylässä elävä erakko intoutui puhumaan oikein urakalla ja mukavahan sitä oli pennuista ja muista koirista jutustella. Voittaa ainakin kokeiden tarkastamisen. =D Tällä porukalla on varmasti kiva tavata myöhemminkin ja tuskin maltan odottaa, että saan kaikki suostuteltua kesällä mökilleni aikaa viettämään.

Vaikka pennut vieraiden lähdettyä ovat pääasiassa vain nukkuneet, niin muutaman kerran pirpanat ovat toki innostuneet telmimäänkin. Mukava yllätys oli lenkiltä palaaminen, kun pennut heräsivät oven avautumiseen ja lähtivät porukkana eteistä kohti meitä tervehtimään. Tämän voimanponnistuksen jälkeen lapsukaiset tosin nukahtivat käytännössä melkein heti uudestaan. Pieni tankkaus siihen väliin maitobaarista ja sitten uni jälleen maistui. Seuraava herääminen sattuikin vasta iltapalalla, kun pennut saivat taas maistiaisensa jauhelihasta. Päivällähän liha maistui taas kaikille ja nyt illalla pentujen ruokahalu oli vielä sitäkin parempi. Alkupalaksi pennut saivat ensin huikan maitoa ja Dude parka myös suunsa täyteen Novasta irronneita karvatupsuja. Ruokailun jälkeen jaksettiin vähän taas leikkiä. Iltatähti varsinkin lähti seikkailemaan ja otti kaiken irti lahjapupusta, jonka kanssa oli kiva painiskella. Buddy ja Fellowkin liittyivät mukaan seuraan iloiseen Aamutähden ja Duden nukahtaessa ruoan jälkeen välittömästi uudestaan. Ei tuo kolmikkokaan kovin kauaa jaksanut leikkiä ja tätä kirjoittaessani pentulaatikossa on jälleen siunattu hiljaisuus. Tähänhän voisi tottua. Minun tuurillani pennut ovat tällä menolla virkeimmillään yöllä ja pitävät taas sellaista mekkalaa, että vähän väliä saa käydä varmistamassa kaiken olevan varmasti kunnossa :) Mutta mitäs sitä ei pienten pentujen hyväksi tekisi. On tämä viisikko niin suloinen, ettei paremmasta väliä.

Pentujen iltatoilailuista otin nyt sitten vähän pidemmän videopätkänkin. Siinä ensin kaikki viisi maistelevat jauhelihaa ja sitten alkaa Iltatähden, Buddyn ja Fellown leikit. Hauskoja videohetkiä.



Väsynyttä porukkaa






Seikkailijoita



Kommentit

Suositut tekstit