Peseytyjät

En olisi ikinä uskonut, että viiden samojedipennun peseminen olisi voinut olla näin helppoa o.O Odotin ihan kauheata sotaa ja kammosin sitä jo valmiiksi (varsinkin kun flunssa on vain pahentunut ja puhti on tänään ollut oikeasti ihan poissa), mutta kaikki pennut vain seisoa tillittivät kiltisti paikallaan inahtamatta tai yrittämättäkään karkuun. Suihkun jälkeen kuivauskin oli lastenleikkiä, kun pienen jännityksen jälkeen föönin alle lähes nukahdettiin =D Jos mäiden käsittely tulee uudessakin kodissa olemaan näin helppoa, niin saatte kyllä todella olla onnellisia! Uskomattomia tapauksia, joihin rakastun vain joka päivä lisää. Koska mahtaa rakkausraja tulla vastaan :)

Tänäänhän pennuilla on ollut kaiken kaikkiaan "rankka" päivä, koska ovat  saaneet treenata aitauksessa oloa silloinkin, kun olen itse kotona. Ei vaan energia ole riittänyt pentujen perässä juoksemiseen samaan tapaan kuin normaalisti. Huomenna joutuvat samaan rääkkäykseen, sillä huomisen poden tätä flunssaa kiltisti kotona peiton alla. Ääni on nimittäin poissa ja silmät vuotavat, joten opettamisesta ei kyllä tulisi huomenna mitään. Toivottavasti pennut ottaisivat iisisti ja antaisivat armon käydä oikeudessa tämän kerran. Ja tekeehän se pienokaisille ihan hyvää olla välillä lukkojen takana rauhoittumassa, silloinkin kun porukat on kotona. Eilenhän ihmettelin illalla pentujen outoa hiljaisuutta. Kun lähdin asiaa tutkimaan, löysin Fellown syömästä kenkää, Buddyn jyystämässä heijastinta ja Iltatähden maistelemassa pianon pedaalia. Sanomattakin selvää, että tämän jälkeen koko kauhukolmikko päätyi arestiin. =D

Mutta sen pidemmittä puheitta, tämän päivän kuvaloistoa.

Tässä me vielä odotetaan pesuhetken alkua :)

Ei me oikein tiedetä, mitä tästä kylpyhuoneesta pitäisi ajatella.

Tästä se sitten lähti. Ja nyt on ihan turha kysyä tunnistuksia. Muutamista kuvista tunnistan, mutta siihen se sitten jää.
Tämä esim. on Fellow



Tää taisi olla Dude

Nää seuraavat oli vissiin Aamutähti.





Tämä on Iltatähti, samoin seuraava.


Ja viimeisenä sitten Buddy

Mutta seuraavat kuvat sitten jo tunnistan, kun pennut on nätisti kuivattu ja föönätty :)
Ensin Dude



Sitten Fellow



Sitten Buddy



Neljäntenä Iltatähti




Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä Aamutähti



Ja näiden jälkeen vielä muita kuvia tältä päivältä

Konkkaronkka väsyneenä... yksi nukkuu jo kiltisti aitauksessa

Fellow

Niin... mitenköhän tämä kenkä tänne päätyi?

Miten niin nämä haluaisivat aitauksesta pois?

Taisi olla Fellow

Iltatähti ja Dude

Fellow ja Buddy

Aamutähti

Fellow yrittää päästä pois.

Samoin Buddy :)

Dude tykkää nukkua vesikipossa =D


Kommentit

Suositut tekstit