Lauantai päivän huumaa

Aika varovasti saa täällä meillä nyt liikkua, jos ei halua astua pienten riiviöiden päälle. Aitauksen ollessa auki pennut ovat ottaneet tavaksi seurailla minua, Novaa ja podengoja pitkin kämppää ja nukahtaa sen seurauksena kuka minnekin. Vähän väliä saa väistellä raatoja, jotka makoilevat reporankoina vailla huolta huomisesta välittämättä edes siitä, että lattiaharja huitoo aivan vierestä Novasta irtoavia karvoja pois. Pienokaiset leikkivät tänään mm. keittiössä ja eteisessä aivan innoissaan jaloissa pyörien ja lahkeissa roikkuen. Makuuhuoneeseen yksikään ei ole vielä eksynyt, mutta eiköhän sekin ole vain ajankysymys.

Toisin sanoen meidän pienet piraijamme ovat muuttuneet todellisiksi seikkailijoiksi. Ulkonakin kävimme tänään uudemman kerran ja pennut lähtivät heti kuka minnekin paikkoja tutkimaan. Siskoni soitti  minulle kesken kaiken ja siinä huomion herpaantuessa pennuista hetkellisesti, Dude oli jo ehtinyt livahtaa rappusten alle piiloon. Tämä jätkähän nauttii tällä hetkellä kaikista ahtaista paikoista, joten hieman hirvitti, suostuuko poika tulemaan uudesta piilopaikastaan pois. Tyrkkäsin muut pennut nopeasti sisälle ja rupesin sitten poikaa kutsumaan. Onneksi nämä pennut tykkäävät niin paljon äänestäni, että herra Dudekin tuli melkein välittömästi takaisin ihmisten ilmoille. Ja vieläpä valtavan ylpeänä itsestään. Hieman kyllä rupesi jo nyt pelottamaan, miten mahtaa mökkireissu parin viikon päästä sujua, jos päättävät sielläkin lähteä näin aktiivisesti liikuskelemaan. Taitaa olla lapsenvahti podengoilla tarjolla töitä.

Meillä on pentujen kanssa ollut tänään extrapaljon helliä hetkiä, kun pennut ovat innostuneet pusuja antamaan oikein urakalla heti kun laskeudun pienokaisten kanssa samalle tasolle. Pennuista onkin kuoriutunut todella seurallisia tapauksia, jotka mielellään kiipeävät hetkeksi syliin asti sormia tai paitaa pureskelemaan. Todella suuret luulot näillä tuntuu myös olevan: komentelevat minua kuin vanhat tekijät ja käyvät podengojenkin päälle kuin yleiset syyttäjät naskalihampaat vain vilkkuen. Onneksi podengot tuntuvat ainakin toistaiseksi nauttivan huomiosta. Sirukin tuuppasi tänään yhden pennuista iloisesti kumoon ja alkoi sitten pyörittää pentua pitkin lattiaa. Siru oikein hymyili innostuksissaan ja pentukin näytti nauttivan tästä yllättävästä huvipuisto-reissustaan ;) Pentujen leikit ovat muuttuneet muutenkin todella hurjiksi. Aitauksesta kuuluu välillä niin hirveitä kiljahduksia, että puoliksi odotan naapureiden pian tulevan tarkistamaan, ketä täällä oikein tapetaan. Onneksi pennuilla on paljon leluja, niin ei tarvitse koko ajan kaverin hännässä tai jalassa roikkua. Tänään erityistä huomiota herätti työkaverini lahjoittama kissoille tarkoitettu pallo, jonka sisällä kilisi kulkuset mukavasti. Sitä Iltatähti jaksoi ihmetellä ties kuinka pitkään. Varsinkin kun pallon epätasainen pinta sai sen liikkumaan niin kovin arvaamattomasti. Kaikkinaiset pallot vaikuttavat muutenkin olevan pentujen suosikkeja tällä hetkellä. Tarkkana saan tosin kaikkien lelujen suhteen olla, ettei Nova ja podengot käy niitä pennuilta varastamassa ;)

Huomenna saamme tänne taas vieraita. Mutta sitä odotellessa tässä taas tämän päivän video- ja kuvasaldoa.



ULKOILUKUVIA


Aamutähti

Buddy

Fellow


Iltatähti


Iltatähti

Takana Dude edessä Buddy

Iltatähti treenaa kiipeilyä

Buddy ja Dude

Iltatähti

Dude

Buddy


Fellow ja Buddy tulossa kopasta ulos, edessä rähmällään Dude ja tytöt takana 

Iltatähti 

Kai sitä näinkin voi nukkua? t. Fellow

Fellow =D

Iltatähti edessä Buddy takana

Iltatähti tutkii kumisaapasta

Buddy edessä, Aamutähti takana


Dude

Iltatähti

Iltatähti

Dude

Maitobaariin välillä

Fellow ja Dude

Fellow ja Buddy

Dude

Fellow

Oiskohan Buddy



Aamutähti haluaisi syliin

Fellow äipän kanssa

Iltatähti

Aamutähti

Duden uusi piilo ;)


RAATOJA











MUITA KUVIA

Anna mulle se pallo!

Dudella kieli pitkänä

Nova, Iltatähti ja podengojen laatikko =D

Buddy poika pääsi hetkeksi sohvalle :)

Novan pennut... ei kun toi kasa olikin Novasta lähtenyttä karvaa =D

Mhhh... onkohan täällä varmasti tarpeeksi ahdasta? Siellä on siis kolme pentua yhtä aikaa.

Nova valvoo luun maistelua

Kommentit

Suositut tekstit