Pienet seikkailijat

Tänään pennuilla on ollut varsinainen seikkailujen päivä. Pienokaiset ovat liikkuneet aktiivisesti niin aitauksessaan kuin sen ulkopuolellakin. Joka kerta kun aitaus on jäänyt edes hetkeksi auki, pennut ovat olleet samantien tutkimusmatkalla olohuoneessa tai jopa keittiössä asti. Tarkkana on saanut olla itsekin kävellessään, sillä pennut ovat luonnollisesti myös simahtaneet kuka minnekin. Olohuoneen lattia on ollut aktiivisesti käytössä ja pennut ovat nauttineet päästessään nukkumaan paljaalle pinnalla sanomalehtien sijaan. Erityisen aktiivinen menijä on tänään ollut Iltatähti, joka muiden nukkuessa piti useammin kuin kerran omaa kivaa maistellen aitoja, pentulaatikkoa, kuljetusboxia, kasvattajan varpaita, lahkeita, Sirun jalkaa ja niin poispäin.

Itsekin olen tänään makoillut, istuskellut tai leikkinyt pentujen kanssa aina kun ehdin ja päivä jakautui aika mukavasti pentuviihteen ja töiden välillä. Onneksi koin historian tuntien osalta loistavan ahaaelämyksen, niin tuntien suunnittelukin sujui mukavasti pennut jaloissa pyörien. Yritin myös kehittää kuoroa varten kappaleita ja pennut osallistuivat niiden valintaan kommentoimalla lempibiisejään. Kovin innostuneita eivät lapsukaiset ehdotuksistani tainneet murinasta päätellen olla =D Meillähän on täällä tällainen pikakurssi pentukielen saloihin. Vielä emme ihan ole samalla aaltopituudella, mutta kovin kiinnostuneina vaavelit kyllä kuuntelevat, kun murisen, inisen ja haukahtelen muiden mukana ;) Erityisen mukavaa on tänään ollut katsella Supernaturalia pentujen kanssa. Pelottavissa kohdissa pitää tietysti muistaa sulkea pentujen silmät, mutta onneksi ne ovat yleensä nukahtaneet ennen kuin mitään jännittävää on ehtinyt tapahtua, niin ei tule traumoja kauheista hirviöistä :) Ohessa pari videota taas päivän varrelta.



Tässä puolestaan vähän uusia kuvia. Kaikkiin en ole taaskaan nimiä saanut laitettua, kun nämä vaavelit näyttävät kuvissa aivan liikaa toinen toisiltaan. Livenä alkaa onneksi melkein joka kerta mennä nimen ja pennun yhdistäminen oikein.



Nova ja Dude




Aamutähti

Fellow




Fellow

Iltatähti


Onnellinen Nova :)


Iltatähti suunnittelee vankilapakoa


Iltatähti

Jauheliha maistuu

Aamutähti tapittaa

Mahtuisko mun pää tästä välistä?
Aamutähti ja Fellow




Buddy



Kommentit

Suositut tekstit