Siirry pääsisältöön

Pikkuiset vaavelit

On noi kyllä todella suloisia... pikkupennut siis ;) Millään ei malttaisi pysyä poissa pentulaatikolta, mutta aika hyvin olen saanut itsekurin pidettyä ja tehtyä oikeita hommiakin. Siru hoivaa vauvojaan todella mallikkaasti ilman minun apuanikin ja Bea ja Percy ne vain kasvavat silmissä. Percy tuntuu todella tomeralta tapaukselta: kovasti treenailee erilaisia voimisteluliikkeitä. Bea taas ryömii vauhdilla ympäriinsä ja komentelee äitiään, jos tämä yltyy liikaa pesemään. Siru puolestaan paimentaa pennut aina takaisin kylkeään vasten käytyään itse pissalla (minne siis maltetaan mennä, vasta kun jalat ovat jo ristissä). Tänään Sirulla on ollut huutava nälkä ja ruoka on kyllä mennyt alas melkoista vauhtia.

Niin ja tietysti otin tuossa aamulla pennuista pari kuvaakin:Niin ja on muuten todella hyvä viltti tuo keltainen. Pinta on hieman pehmeä, mutta ei kuitenkaan karvainen ja pitää hyvin niin Sirun kuin pentujen alla. Ja näitä samanlaisia on siis kolme kappaletta (kuvassa näkyvä on jo eri kuin eilinen), jotka väsäsin itse Robinhoodista ostamastani pöytäliinasta. Toimivat todella hyvin =D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt