Siirry pääsisältöön

300g rikki

Niin se vain on, että pennuilla on ikä 4 vuorokautta ja Percy painaa jo 303 grammaa! Beakin on vain 10 grammaa jäljessä (292). Ihan hirveän vauhdikasta tämä kasvu on kyllä. Koko on molemmilla lähes kaksinkertaistunut. Percy näyttäisi suunnittelevan joko painonnostajan tai pikajuoksijan (tai siis ryömijän) pestiä. Niin antaumuksella äidin nisiä "lypsää" ja ryömii pitkin poikin pentulaatikkoa. Ja Bea vain kaunistuu päivä päivältä. Mustat karvat ovat jo jonkin verran vähentyneet eikä pentulaatikosta poisjoutuminen aiheuta enää vastalauseiden ryöppyä. Potkurikin on ruvennut toimimaan, eli kun oikeasta kohtaa rapsuttaa, jalka rupeaa väpättämään ;) On ne vaan niin ihania. Katsokaa vaikka itse!


Ahhh...

Ja toinen ahhh...

*g*

Rentoudutaan

Valo häikäisee


Kaverukset ja äippä "mitään en ole syönyt"

Ja parhaat viimeisenä!

Haukotus...

...ja tuplahaukotus

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt