Siirry pääsisältöön

Ruokaa ja aaltoja

Kukakohan kertoisi Sirulle, että tiineyden loppumetreillä pitäisi pikku hiljaa ruveta paastoamaan *_* Sunnuntaina jo kuvittelin, että Siru aloitti tuon synnytys-paaston, mutta nyt tyttö sen kun mussuttaa muroja ja kerjää koko ajan lisää. Ota tästä nyt sitten tolkkua, koska synnytyksen pitäisi käynnistyä. Aamulla olin ihan varma, että tästä se lähtee, kun lämmöt putosivat 37 alapuolelle, mutta taisi olla vain mittarissa vikaa :p Uusinta mittaus näytti nimittäin vallan muuta ;) Muitakaan merkkejä ei ole ollut näkyvissä. On Siru tosin ruvennut nuolemaan itseään ja nukkuu todella pitkiä rupeamia, mutta esim. petailua tai muuta pesäntekoa ei vielä ole esiintynyt.

Pennut sen sijaan vaikuttavat olevan valmiita syntymään milloin vaan. Tänään olen Sirua tarkkaillessani huomannut vähän väliä kylkiä pitkin meneviä aaltoja. Ilmeisesti pennut ne siellä etsii hyvää syntymisasentoa. Nimetkin on pennuille jo valmiina tuli sieltä sitten 2 poikaa, 2 tyttöä tai tyttö ja poika. Kehitinpä nimivaihtoehdot myös 3 pennun variaatioille, koska osa röntgenkuvan tuijottajista pitää kolmatta pentua mahdollisena. =D Jännitys säilyy siis loppuun asti. Siru onkin aina osannut yllättää. Pysykää kanavalla. Kyllä se tästä kohta liikkeelle lähtee ;)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt