Siirry pääsisältöön

Puolikiloa rikki

Hieman on hidastunut nyt tämä päivittely tahti, kun pentujen ja opintojen kanssa pitää kiirettä. Nyt pikku natiaiset ohittivat kuitenkin puolenkilon virstanpylvään, joten pakkohan siitä on kirjoittaa :) Bea näytti tänään jo vähän siltä, että silmätkin voisivat juuri kohta aueta, joten eiköhän valoa rupea viikonloppuna viimeistään näkymään. Beahan piti pidemmän aikaa noissa painokäyrissä perää, mutta nyt tyttö lähti kiihdytyskaistalle ja on samoissa lukemissa Percyn kanssa ;) Melkoinen kieliveikko likka myös on, ja näyttelee vähän väliä kieltä kaikille lähellä olijoille.

Muutamien päivien ajan ovat pentujen nenät näyttäneet siltä, että jotain pientä nuhaa olisi ehkä ilmassa, mutta sitten ei taas ole ollut mitään. Tätä tilannetta olen nyt vähän tarkkaillut ja ihmetellyt, mutta samaan vauhtiin nuo pennut edelleen kasvavat ja syövät, joten eipä tässä kai tarvitse huolestua. Pidän kuitenkin tilannetta tarkasti silmällä. Ensimmäiset "vieraat" kävivät pentukopan ääressä maanantaina, kun isovanhempani tulivat kyläilemään. Siru toivotti mamman ja papan iloisesti häntä heiluen tervetulleeksi. Tunnistaa siis myös nämä "etäperheenjäsenet" =D

Tässä taas muutamia kuvia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt