Siirry pääsisältöön

3 vrk

Nyt on pennuilla ikää 3 vuorokautta. Percy on 30 grammaa vajaa 300g ja Bea tulee heti perässä. Nyt ovat kriittisimmät ensimmäiset päivät siis takana ja pennut voivat hyvin ja paksusti =D

Myös Siru ei ole pentujensa suhteen enää yhtä neuroottinen. Nyt tyttö lähtee välillä jo oma-alotteisesti pois pentulaatikosta ja halusipa tehdä jopa pienen lenkin tänään. Kyllä tuolta lenkiltä oli edelleen kova kiire takaisin kotiin, mutta tällä kertaa ei tarvinnut pakottaa tyttöä pihalle. Ajoittain Siru kipaisee myös ikkunan luo katsomaan, mitä ulkona tapahtuu, mutta pieninkin vingahdus riittää saamaan Sirun takaisin pentulaatikon luo. Bea ja Percy tuntuvat hyödyntävän koko pentulaatikon tilavuuden ja vaihtavat kyllä paikkaa tuhkatiheään. Ikinä et tiedä, mistä pennun seuraavaksi löytää. Sirulla näyttäisi olevan kova hinku lihottaa pennut ihan muodottomiksi möhkäleiksi, sillä heti kun pennut nukkuvat hieman pidempään, Siru rupeaa vikisemään ja tuuppii pennut nisiensä ääreen :) Kovin on huolehtivainen tämä meidän Siru. Eipä siis ihme, että pennut kasvavat. Myös Sirulle ruoka maistuu ja päivässä menee kyllä useampi satsi muro-jauheliha-x-sekoituksia (x tarkoittaa mm. nakkeja, kalaa tai muuta vastaavaa). Mutta kyllähän tuollainen imettäminen kuluttaakin nopeasti kaiken, mitä Siru syö.

Tässä hieman videota Percyn ja Bean ruokahaluista.


Ja sitten Sirun syöpöttelyä ;)

Päällekkäin on aina mukavinta

Aah, mikä kieli ja venytys =D

Pikku prinsessa uinailee

Ja vähän lähikuvaa

Yhteismaikoilua

Pieni Percy "Perseus" Jackson

Loisto venytys

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt