2 pentua tulossa

Käytiin tänään Sirun kanssa röntgenissä. Kauhea jännitys oli päällä ja sitten lääkärikin oli hieman myöhässä. Lopulta kuitenkin päästiin kuvaan asti ja Sirukin käyttäytyi oikein nätisti, vaikka joutuikin yllättäen kyljelleen makaamaan. Sitten otettiin kuva ja kaksi pentuahan sieltä on tulossa =D



Toinen pentu olisi maailmaan tulossa jalat edellä. Mikäli veitikka lähtee syntymään ensin, voi siitä aiheutua pieniä hankaluuksia. Pidetään siis peukkuja, että kaikki menee niin kuin pitää. Minusta tuntuu, että toisena syntynyt Windy tuli viimeksi jalat edessä, mutta oli käänteissään niin nopea, että en voi varma kyllä olla. No toivotaan, että kaikki sujuu nyt yhtä hyvin kuin viimeksi.

Seuraavaksi sitten jännitetään onko sieltä tulossa tyttöjä vai poikia. Eilen aloitin Sirun lämpöjen mittailun ja jos lämpökäyrää voi Sirun viime tiineyteen vertailla, niin saattaapi pentuja syntyä jo torstaina-perjantaina. 63 vuorokautta tulee siis täyteen ensi viikon maanantaina, mutta todennäköisesti syntyvät kyllä jo ennen sitä. Kovin on eläväistä sakkia noi Sirun maha-asukit. Sirullahan on tapana nukkua selkäni takana tv:tä katsellessa, ja melkoista möngerrystä masusta silloin tuntuu. Tässä vielä kuva (todella huono laadultaa, pahoittelen) siitä, miltä Siru nyt näyttää.

Kommentit

Suositut tekstit