Siirry pääsisältöön

2 pentua tulossa

Käytiin tänään Sirun kanssa röntgenissä. Kauhea jännitys oli päällä ja sitten lääkärikin oli hieman myöhässä. Lopulta kuitenkin päästiin kuvaan asti ja Sirukin käyttäytyi oikein nätisti, vaikka joutuikin yllättäen kyljelleen makaamaan. Sitten otettiin kuva ja kaksi pentuahan sieltä on tulossa =DToinen pentu olisi maailmaan tulossa jalat edellä. Mikäli veitikka lähtee syntymään ensin, voi siitä aiheutua pieniä hankaluuksia. Pidetään siis peukkuja, että kaikki menee niin kuin pitää. Minusta tuntuu, että toisena syntynyt Windy tuli viimeksi jalat edessä, mutta oli käänteissään niin nopea, että en voi varma kyllä olla. No toivotaan, että kaikki sujuu nyt yhtä hyvin kuin viimeksi.

Seuraavaksi sitten jännitetään onko sieltä tulossa tyttöjä vai poikia. Eilen aloitin Sirun lämpöjen mittailun ja jos lämpökäyrää voi Sirun viime tiineyteen vertailla, niin saattaapi pentuja syntyä jo torstaina-perjantaina. 63 vuorokautta tulee siis täyteen ensi viikon maanantaina, mutta todennäköisesti syntyvät kyllä jo ennen sitä. Kovin on eläväistä sakkia noi Sirun maha-asukit. Sirullahan on tapana nukkua selkäni takana tv:tä katsellessa, ja melkoista möngerrystä masusta silloin tuntuu. Tässä vielä kuva (todella huono laadultaa, pahoittelen) siitä, miltä Siru nyt näyttää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt