Siirry pääsisältöön

Lämmöt alhaalla

Nyt on Sirun lämmöt vihdoin laskeneet selkeästi 37 alapuolelle. Noita lämpöjähän on tullut mittailtua nyt tuhka tiheään, kun rupesin jo hieman huolestumaan, kun pysyivät niin monen päivän ajan 37-37,5 välillä käyden jopa pari kertaa 37 alapuolella. Periaatteessahan synnytyksen pitäisi käynnistyä 24 tunnin sisältä siitä, kun lämpö tippuu tuonne 37 tai sen alapuolelle, mutta viime tiineydestä viisastuneena, osasin kyllä odottaa Sirun lämmön alhaisuutta ja edestakaisin sahausta. Lämpö pysyi viime tiineyden loppuviikolla pitkään tuolla 37 tuntumassa, kunnes laski 36,6. Äsken kun Sirun lämpöä mittasin, se oli 36,51. Vielä jokunen tunti sitten liikuttiin siellä 37 tuntumassa. Eli nopeasti lähti lämpö nyt putoamaan. Viimeksi pennut syntyivät lähes tasan 24 tunnin kuluttua alimmasta mitatusta lämmöstä. Eli eiköhän kohta pitäisi ruveta jotain tapahtumaan. Nyt siis jälleen odotellaan ja jännitellään.

ps. Lukijoiden kommentteja otetaan mielellään vastaan, niin tiedän, etten yksin täällä jännitä ja panikoi ;D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt