Siirry pääsisältöön

Pennut 1 vko

Pikkuisilla tuli tänään 1 viikko täyteen! Percy on kasvanut 180 grammasta 436 grammaan ja Bea 170 grammasta 410 grammaan. Molemmat ovat yli kaksinkertaistaneet kokonsa ja ovat eläväisiä kuin mitkä. Ihania pikku tuhisijoita nuo kaksi kyllä ovat ja rupeavat varmaan hiljalleen tällä viikolla myös silmiään avaamaan. Mutta eipä tässä tällä kertaa muuta. Antaa kuvien puhua puolestaan.

Estorian Beautiful Andromeda - 1 vko

Estorian Brave Perseus - 1 vko

Jälleen kerran suu auki :)


Marsu...


Äitiys on väsyttävää puuhaa

Eikä ihme, kun tällaiset iilimadot roikkuvat nisissä

Onneksi ne osaavat myös joskus nukkua =D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt