Siirry pääsisältöön

Pikku mönkijät

2-viikkois synttärit olivat ja menivät. En tuolloin maanantaina ehtinytkään blogia päivittelemään, kun jäin niin kovin ihmettelemään tuon pikku Percyn silmiä. Pojalla oli maanantaina näkyvissä vain sellainen millinsadasosan viiru toisessa silmäkulmassa näkyvissä. Vielä tiistainakaan ei viiru ollut suurentunut, mutta lopulta keskiviikkona rupesivat silmät kunnolla aukeamaan. Nyt perjantaina pojalla on jo todella nätit ja suloiset pikku napit, joilla poika tapittaa maailman menoa. Kovin tarkkaavaisina molemmat vaavelit noita silmiään jo käyttävät, vaikkeivat vielä näekään kuin hämäriä hahmoja.

Pennut 2 vko


Pikkuiset ovat myös ruvenneet selkeästi kävelemään. Hieman ovat askeleet vielä horjuvia. Percy on tässä asiassa siskoaan sentään edellä, vaikka kaikki muu tuleekin perässä ;) Taapertaa nimittäin todella mallikkaasti eteenpäin. Molemmilla on kuitenkin yhtälaiset halut painimiseen. Bea pistää äidilleen kampoihin ja Percy puree vuoronperään Beaa korvasta ja Sirua tassusta. Nyt ovat pennut päässeet myös jo vähän päässeet tassuttelemaan pentulaatikon ulkopuolella. Saavat hieman testailla jalkojensa pitävyyttä vähän kovemmalla alustalla.

Eilen jouduin jättämään Sirun ensimmäistä kertaa hieman pidemmäksi aikaa pentujen kanssa täysin yksin. Kyllähän tuo äippä siitä vähän järkyttyi ja kun tulin takaisin, halusi vain olla minun kanssani. Lopputuloksena katsottiin sitten koko pesueen kanssa taitoluistelua yhdessä sänky/sohvallani. Mukavaa oli!


Ja sitten vielä lisää kuvia tämän viikon varrelta.


Ensin näin päin...

... ja sitten vaihdetaan ja otetaan korva suuhun :)

Hieman ovat silmät vielä viirut

Mutta nyt jo auki

Ihq

Äiti ja tytär <3

Viirusilmäilyä ;)

Lypsyllä

Simmut auki :)

Purraan!!!

Sitten pestään naama.

Ja lopuksi nukutaan... ja tarkkaavaiset voivat huomata myös ylimääräisen koiran kuvasta :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt