Siirry pääsisältöön

Pikku perhe

Minä olen ensimmäisenä syntynyt Estorian Beautiful Andromeda,
ystäville pelkkä Bea.

Nyt olen jo näin iso tyttö.

Tämä on lempi nukkumisasentoni

Ja veljen vieressä on aina hauskinta kelliä

Ja veli toimii myös hienosti tyynynä
__________________________________________

Minä olen se "pikkuveli" Estorian Brave Perseus,
lyhyesti vain Percy.

Näin paljon olen kasvanut kuudessa päivässä!

Nyt olen tällainen pieni lypsäjä,...

...häntäni toimii hienona antennina...

...ja haluan maitoa nukkuessaankin

__________________________________________

Minä olen Siru-äiti ja pidän tarkasti ympäristöä silmällä

Toisinaan pitää kuitenkin nukkua

Ja kuten huomaatte...

Ovat lapset tulleet äitiinsä.

Sen pituinen se.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt