Yliannostus söpöilyä

Tänään pennut ovat olleet aktiivisella päällä ja ryömimisen sijasta ovat ottaneet jopa muutamia selkeitä (joskin luonnollisesti vielä horjuvia) askeleita eteenpäin kulkiessaan. Tämä on aika liikuttavan näköistä, kun ottaa huomioon, etteivät nuo pienokaiset vielä edes näe mitään =D Silmien aukeamisessa on tosin kyse enää päivistä, sillä tänään jo selkeästi näki, miten luomet olivat eri asennossa pentujen ollessa hereillä tai nukkumassa. Ei siis pitäisi kulua enää kauaa, vaikka odottavan aika tuntuu tietysti aina pitkältä. Sirukin tämän tietää, sillä raukkaparka norkoilee kokoajan pentuhuoneen lähistöllä toiveinaan nähdä pennuista edes pienen vilauksen. Kyllä podengoilla on lystiä sitten, kun pennut pääsevät laatikostaan pois leikkimään. Novakin taitaa odottaa, että pennut lähtevät maailmalle.

 


Laatikon suunnalta on kuulunut tänään myös ensimmäisiä selkeitä haukahduksia. Pennut tuntuvatkin olleen tänään leikkisällä päällä. Suurimman osan aikaahan nuo toki edelleen joko syövät tai nukkuvat, mutta pientä kaverin ärsytystä on silti jo ilmassa. Kyllä niistä siis vielä sammareita tulee. Pitkään tuli pentulaatikossa taas vain istuttua ja ihailtua näitä valkoisia vaaveleita, jotka tuntuvat sulostuvan päivä päivältä. Kuviakin tuli sen seurauksena otettua aivan liikaa enkä taaskaan osaa edes valita niistä vain muutamaa parasta tänne blogiin laitettavaksi. Kohta saatte varmasti yliannostuksen näistä valkoisista toukista :) Harmillisesti huomenna joudun tosin olemaan kotoa poissa useamman tunnin, kun lähden Sirun kanssa käymään Raumalla hammasoperaatiossa, mutta sen jälkeen on koko loppuviikko pelkkää pentujen ihailua. Isoin pentu (Fellow) on muuten jo yli kilon. Varsinainen jötkäle =D Alla video, jossa näette vähän taas pentujen liikkeitä.


Sitten niitä luvattuja kuvia.
Syöpöttelyä:





Haukotuksia:
(Sori, että käsi on edessä)


Outoja nukkuma-asentoja/paikkoja













Pakollisia söpöilykuvia
















Kaikenlaisia kaverikuvia:









Niin ja viimeisenä itsekin pääsin tänään pentujen kanssa samaan kuvaan muutamaan otteeseen =D Harjavalta kiittää ja kuittaa taas tältä päivältä!





Kommentit

Suositut tekstit