Pennut 1 vko

Päivänsankarit

Tänään pennut täyttivät 1 viikon. Reippaita pikku unikekojahan nuo ovat ja todella hellyyttävän näköisiä varsinkin haukotellessaan. Voisin istua pentulaatikon edessä mitään tekemättä vain pentuja tuntikausia tuijottaen. Niihin ei kyllästy ikinä. On ne niin söpöjä, että lähes itkettää ;) Ruoka maistuu komeasti ja koko on jo kaksinkertaistunut. Painoa pikkusilla on nyt:
  • Apollo - 296g
  • Artemis - 310g
Kummatkin voivat siis hienosti ja syövät reippaasti. Myös Sirulle ruoka maistuu. Sirulla taitaa tosin aika käydä hieman pitkäksi vain pentulatikossa maaten. Edelleen siis hoitaa pennut hyvin, vaikka viettääkin aikaa myös pentulaatikon ulkopuolella muun maailman menoa seuraten. Ei silti halua lähteä kovin pitkälle pikkuisistaan ja palaa heti takaisin, jos jompikumpi päästää äänähdyksenkään. Itse olen nyt oikein ylpeä keksinnöstäni, jonka avulla myös minä voin tarkkailla pentulaatikon tapahtumia etäältä. Pentulaatikko on siis pöydän alla niin, etten näe sitä suoraan portin luota. En kuitenkaan halua porttia turhan takia kovin usein availla (tai kiertää pitkää reittiä toisen oven kautta), joten viritin pentulaatikkoa vastapäätä peilin, jonka avulla tiedän onko laatikossa kaikki kunnossa. Enkös olekin fiksu :)

Nyt on myös Nefi kotona ihmettelemässä Sirun puuhia. Tuli maanantaina ja oli kyllä todella innoissaan. Pusuja antoi kaikille vastaantulijoille... jopa Pojulle. Hirveästi Sirukin haluaisi Nefiä tervehtiä, mutta ei mahda hormoneilleen mitään ja rupeaakin siksi heti murisemaan, jos Nefi tulee liian lähelle. Pari kertaa ovat nyt saaneet toisiaan tervehtiä, mutta vain kaukana pentuhuoneesta. Muuten syntyy tappelu.

Nyt pitäisi pikku hiljaa ruveta myös miettimään, mitäs näille pienokaisille tehdään sitten kuuden viikon päästä. Lähtevätkö pennut maailmalle vai mitä... No Artemis jää kotiin ellei mitään odottamatonta tapahdu. Kutsumanimeäkin olen tytölle jo miettinyt Armista Misraan. Mutta mitenkäs sitten Apollo? Ennen pentujen syntymää varsinkin juuri poikapentua kyseltiin paljon, joten ottajia varmasti olisi. Mutta toisaalta olen itsekin aivan rakastunut tähän tähtiotsaan, joten haluaisin kyllä säilyttää Apolloonkin tiiviin yhteyden. Tänne en kyllä kahta pentua voi jättää, joten varmaankin Apollon pitää jonnekin muualle muuttaa, mutta minne? Siinäpä melkoinen pulma. Harmi, ettei pentuja tullut enemmän - silloin en olisi varmaankaan kiintynyt kaikkiin yhtä paljon.

Ja tässä vielä lisää kuvia päivänsankareista. Kaikki otettu tällä viikolla.

Maanantai
Vaavit
Onko tässä koira vai ankka?
Nukunko, vai syönkö?
Erikoinen imetystapa

Tiistai



Keskiviikko

Ollaan jo isoja

Hymy... ei kun haukotus
Olen niin söpö
Syömingit taas


Kommentit

Suositut tekstit