Kävelytreeniä, leikkiä ja sapuskaa

Parin päivän aikana vaavit ovat ottaneet aimo harppauksen ja ruvenneet taapertamaan oikein kunnolla neljällä jalalla. Nyt on pentualueelle levitelty sanomalehtiä ja siellähän nuo pikkuiset osaavat käppäillä jo todella hienosti. Mitä nyt välillä tekevät "bambit". Artemis osoitti tänään myös äitinsä kaltaista lahjakkuutta mitä tulee kiipeämiseen - pääsi takaisin pentulaatikon korkean kynnyksen yli käyttämällä käsiäni rappusina kuin vanha tekijä ;)

Leikkimieltäkin löytyy koko ajan enemmän. Nyt jo purraan toinen toistensa korvia ja varsinkin Sirun kimppuun on hauska hyökätä yhdessä. Sirun kuono on tällä hetkellä sekä Artemiksen että Apollon lempi painikumppani. Leikinlomassa on ruvettu löytämään myös mitä erikoisempia ääniä ja nyt pentukopasta kuuluu vähän väliä omituisia kiljaisuja, vinkaisuja ja lintumaista kujerrusta, joka on varsinkin Artemiksen suosikki.

Eilen tarjoilin vaaveille ensimmäisen kerran myös pentu-pöperöä: eräänlaista maissivelliä. Tänään päätin sitten kokeilla suoraan jauhelihaa ja Apollo varsinkin oli ihan myyty. Artemis sen sijaan nyrpisteli nokkaansa. No pikku hiljaa, pikku hiljaa. Jos nyt oppisivat tuota jauhelihaa syömään niin päästäisiin sitten vähitellen siirtymään pentumuroihin. Artemiksen kasvuhan on ruvennut hidastumaan. Nyt tulee painoa lisää n. 10g/vrk. Apollo sen sijaan alkaa olla jo melko tuhdissa kunnossa. Päätti ilmeisesti mennä siskostaan ohi oikein kunnolla kun kerran oli mennäkseen. Pitää nyt vähän seurailla tilannetta.

Ja tässä vielä vähän kuvia tältä päivältä.

Artemis löysi Sirun vesi-kupin

Pallopää :)

"Kuka sie oot"

Näin meillä leikitään

Eikös Artemis olekin suloinen?

Isoveli on nyt nimensä mukaisesti iso

Katso äiti... osaan iskeä silmää

Kommentit

Suositut tekstit