Pennut 2 vko

Nyt on vauvoilla ikää 2 viikkoa. Painoa on jo melkoisesti (Apollo - 474 g, Artemis - 500g). Vaikka tuo pikkuisten ero grammoissa on kasvanut, niin ero on prosenteissa ajateltuna pysynyt suunnilleen samana koko ajan.

Eilen Apollo ja Artemis rupesivat reagoimaan valoon. Huomasin sen, kun otin vaaveista kuvia ja pikkuset säpsähtivät aina kun salamavalo välähti kirkkaana. Pari minuuttia sitten näin jo vilauksen Apollon pikku viiruista, kun poika tuijotti minua alta kulmain =D Artemiksen silmät eivät vielä ole yhtä näkyvästi auki, mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa.

Persoonallisia piirteitä olen myös ruvennut pikkuisista huomaamaan. Artemis on ahneempi ja määrätietoisempi. Tunkee aina samalla nisälle Apollon kanssa ja kaksi kertaa kolmesta saa kyllä tahtonsa läpi. Muuten on kuitenkin hiljaisempi ja rauhallisemman oloinen. Apollo puolestaan nostaa aina metakan, jos Siru rupeaa pesemään kesken unien tai jos ei pääse tarpeeksi nopeasti nisälle. On siis tullut isäänsä, joka on melkoine itku-iita, jos jää liian vähälle huomiolle.

Murulla on tällä hetkellä todella kova hinku päästä pentuja katsomaan ja saamme olla tarkkoina, ettei livahda pentuhuoneen portista tai ovesta sisään. Muut koirat ovat jo tervetulleita pentuhuoneen toiseen päätyyn, joka siis on eristetty aidalla pentujen päädystä.

Tässä jälleen uusia kuvia.





Siru haki itselleen luun... oli aivan pakko päästä pentujen viereen syömään *_*

Näitä erikoisia nukkumisasentoja piisaa.



Pahoittelen kuvien epätarkkuutta

Kommentit

Suositut tekstit