Uusia juttuja

Kohta ovat pennut kolmen päivän ikäisiä ja mukavasti on painoa ja kokoa tullut lisää. Varsinkin Artemis on todellinen suursyöppö. Ja on mitä tyypillisin podengo ajatusmaailmaltaan: "toisen ruoka on aina parempaa." Yritti nimittäin väkisin ajaa Apollon - joka taisteli kynsin hampain oikeudestaan - nisältä pois. Luovutti vasta, kun minä vähän avitin ja ohjasin Artemiksen väpättävän kuonon toisen nisän suuntaan. Siitä ehti kuitenkin kehkeytyä ensin melkoinen tyrkkimiskisa :)

Sirulla oli eilen pienoinen ongelma. Oli nimittäin nousut istumaan kesken imetyksen eikä sitten enää päässytkään takaisin makaamaan liiskaamatta pentuja. Lopulta Sirun katse oli niin pyytävä, että oli pakko mennä nostamaan pikkuiset pois tieltä. Siru lysähtikin heti takaisin makuuasentoon ja rupesi vauvojaan pesemään. Melko hyvin Siru pikkuisistaan huolehtiikin, vaikka on jo ruvennut poistumaan pentukopasta oma-alotteisestikin pois. Esimerkiksi yöllä Siru oli ilmeisesti lähtenyt etsimään pissa paikkaa ja oli jotenkin päätynyt portin väärälle puolelle. Minä sitten herään siihen, kun se kitisee sieltä takaisin pentujensa tykö. Pissareissu jäikin sitten siihen, kun oli niin kova kiire tarkistaa, että vaaveilla on kaikki hyvin. Aamulla olikin melkoinen hätä.

Kävin kahdentoista maissa ostamassa Sirulle lisää muroja. Muuten ihan jees, mutta Siru rupesi poissaollessani hermoilemaan. Onneksi pennut nukkuivat lämpimän pullon vieressä ilman Siruakin, mutta tietenkin olisi hyvä, jos Sirun ei tarvitsisi koko aikaa tietää, missä minä olen.

Ja tässä vielä uusimpia kuvia söpöläisistä.




Kommentit

Suositut tekstit