A-pentueen ensimmäinen yö

Nyt on pentusten ensimmäinen yö takana. En viitsi edes ajatelle, miltä näytän peilistä... sen verran paljon tuli valvottua.

Yö meni tyttösen osalta hyvin, mutta pojan kanssa oli kolmesta eteenpäin hieman vaikeuksia. Ilmeisesti pentulaatikkoon pääsi sittenkin jostain vetoa ja poika sai kylmää (pirun tyttö kun valtasi lämpimimmän paikan aivan Sirun masun alta). Poika aloitti hirveän kitinän ja itse istahdin huolestuneena viereen tutkimaan jälleen kerran kaikkia pentukirjoja. Lopulta päättelin, että pojalla on kylmä ja laiton pikkuisen vähäksi aikaa paitani sisään. Siitähän Siru riemastui. Luuli minun varmaan yrittävän siepata vauvaansa, joka huuteli niin maan perusteellisesti vielä paitanikin sisältä. Onneksi Siru ei aivan seinähulluksi sentään heittäytynyt, vaan saimme poikaa lämmitettyä. Lisäksi lisäsimme lämpöä huoneessa ja laitoimme muutamia kuumavesipulloja pentulaatikkoon pikku likan iloksi. Kokonaisuudessaan kesti kuitenkin reilu tunti ennen kuin saimme pojan rauhoittumaan ja sen jälkeen hätkähdin ylös jokaisesta inahduksesta peläten itkun alkavan uudestaan.

Nyt poikakin voi hyvin ja roikkui hetki sitten Sirun nisässä niin voimakkaasti kiinni, että Sirun ilme oli näkemisen arvoinen. Myös tytöllä sujuu parista ylimääräisestä varpaasta huolimatta elämä mallikkaasti. On tosin hieman joutunut antamaan tilaa Sirun masun alta myös velipojalleen. Toisaalta likka on kyllä veljeään paljon anheempi eli tulee selkeästi äitiinsä. Molemmat nukkuvat tällä hetkellä ja Siru on kyllä ylpeän äidin perikuva... vaika onkin jo ruvennut kiinnostumaan jääkaapin oven äänistä ;) Hetki sitten saimme Sirun houkuteltua pissalla käymään, vaikka koko ajan kyllä vikisi levottomasti. Sitten kun palattiin, vaihdoin pentulaatikkoon uuden lakanan. Pennut olivat sen aikaa pikku pahvilaatikossa, mikä ei Sirulle oikein ollut mieleen. Meinasi nostaa pennut väkisin pentulaatikkoon, vaikka se ei vielä ollut edes valmis.

Yleisesti ottaen Siru suhtautuu äitiyteen tyynesti. Kovasti pentuja nuolee ja tyrkkii kuonollaan hieman ihmetellen. Doby ja Poju saavat myös tulla muutaman metrin päähän aidan taakse ilman sen kummempia motkotuksia, mutta Murulle kyllä murisi, kun tuli pissamatkan aika.

Ja tässä vielä kuvasatoa.

POIKA
nimeltään (mahdollisesti)
Estorian Apollo the Bright
TYTTÖ
nimeltään (mahdollisesti)
Estorian Artemis the Wild
YHTEIS POTRETTEJA
Apollo, Artemis ja Siru
Apollo ja Artemis
Jääkaapin kuulostelua


Ja tässä vielä Sussen ottama video-pätkä

Kommentit

Suositut tekstit