Odottelua

Täällä edelleen odotellaan... ja odottavan aika on pitkä. Itse yritän katsella dvd:ltä neiti Marpleja saadakseni ajatukseni rauhoittumaan. Samalla lueskelen "Parempaan Pentutulokseen" - kirjaa sekä kasvattajaopasta ties kuinka monetta kertaa *_* Siru puolestaan jatkaa hermoiluaan, vaikka välillä nukkuu sohvalla pitkiäkin aikoja aivan rauhassa.

Aika usein Siru kaipailee ulos pissalle. Äsken oli myös paska ruvennut menemään hieman löysäksi. Lämpöä en ole saanut uudestaan mitattua, kun likka parka ei malta pysyä paikallaan hetkeäkään. Kun äsken yritin, näytti kuitenkin siltä, että olisi nousussa, vaikka lopullista lukemaa ei saatukaan.

Pentukoppa ei vieläkään ole paras paikka, vaikka kelpaa jo paljon paremmin. Nytkin Siru meni sinne oma-aloitteisesti vouhottamaan. Laitettiin nimittäin kopan päälle pahvin palat niin, että se on nyt tarpeeksi "ahdas" Sirunkin mielestä. Palat saa kuitenkin nopeasti pois tieltä, niin eivät pääse häiritsemään synnytystä. Nyt tätä avautumisvaihetta on kestänyt jo sellaiset reilu 7 tuntia. Toivottavasti Siru ei ole niitä hermostuneita ensikertalaisia, joilla itse asiaan pääseminen vie yli 30 tuntia.

Kommentit

Suositut tekstit