Neiti prinsessa

Meillä on tänään ja eilen ollut Sirun kanssa hieman ongelmia. Likka ei nimittäin oikein viihtynyt pentulaatikossa, vaikka ei pentujen luota kauaksi olekaan lähtenyt. Pentulaatikossa ollessaan Siru kuopi ja kaapi aluspatjaa eikä suostunut asettumaan aloilleen. Erääksi syyksi tälle oudolle levottomuudelle vinkattiin pentulaatikon liian suurta lämpötilaa. Sinänsä ihan mahdollista, koska pentuhuoneessa on lattialämmitys, mikä varmasti voi nostaa pentulaatikon lämpötilan suuremmaksi kuin huoneen lämpötilan perusteella voisi olettaa. Siksi kokeilinkin laittaa lämmitystä pienemmälle.

Yö sujuikin hyvin ja Siru ja pennut söpöilivät oikein urakalla: Siru nukkui pitkin pituuttaan Apollo kaulansa ympärille kietoutuneena ja Artemis vatsan vieressä sykkyrällä. Mutta aamulla sama levoton puuhailu jatkui. Siru yritti mytätä patjan päällä olevan huovan mytyksi alleen ja kokeilipa jopa lähteä pentulaatikosta minun tyynyni ja peittoni päälle nukkumaan - pentujaan edelleen tiukasti silmällä pitäen. Siitä rupesin pohtimaan, kaipaako meidän neiti prinsessamme mahdollisesti pehmeämpää alustaa alleen...

Siru on aina ollut kovin mukavuudenhaluinen. Ei ole oikeastaan koskaan suostunut nukkumaan paljaalla lattialla vaan aina pehmeällä tyynyllä tai sitten sohvalla. Siksi päätin kokeilla vaihtaa pentulaatikon patjan pehmeämpään materiaaliin... ja nyt kelpaa Sirunkin ilmeisesti nukkua. Ainakin vaikuttaa levollisemmalta. Nyt pitää vaan vahtia, pystyvätkö pennutkin liikkumaan noin paljon pehmeämmällä alustalla. Siru ainakin viihtyy paremmin.

Ja tässä taas kuvia tältä aamulta ja aamupäivältä.

ruoka-aika... pelkän viltin päällä


Nukuttaa


Voiko olla söpömpää?


Nyt mamiakin väsyttää

Apollo ja Artemis

Äiti pesee


Nukutaan sitten yhdessä

Kommentit

Suositut tekstit