3 viikkoa takanapäin

Tänään vietettiin taas pentujen kanssa merkkipäivää, kun vauvoilla tuli kolme viikkoa täyteen. Viisikkoa voisi varmaan kutsua virallisesti jo taaperoiksi, sillä eihän nuo enää mitään vauvoja ole. Meno alkaa olla jo aika hurjaa huterista askeleista huolimatta. Muristaan, haukutaan, heilutetaan häntää ja purraan kaveria. Koiramaiset elkeet alkavat siis olla hyvin hallussa. Suurimman osan ajasta pennut toki edelleen nukkuvat, mutta nukkumisen ja syömisen väliin mahtuu koko ajan enemmän ja enemmän leikkihetkiä. Suloisia pikku otuksia.

Merkkipäivää juhlistimme tänään heti aamusta matolääkkeen merkeissä. Kyllä pentuset aika pahasti irvistelivät tälle yököttävälle tahnalle, mutta lääkkeen jälkeen annoin pennuille jotain vähän parempaa syötävää: aloitimme tänään nimittäin kiinteän ruoan maistelun. Aamusta pennuille kelpasi pieni maistiainen vauvasoseesta ja iltapäivästä pääsivät maistamaan jauhelihaa. Molemmat kelpasivat taaperoille todella hyvin. Itse asiassa paremmin kuin aikaisemmille podepennuilleni. Kenties joukossa on voimaa ja suurempi kilpailu innostaa syömään enemmän. Uuden ruoan lisäksi tänään leikattiin myös kynsiä ja lisäksi väsäsin pentuja varten pienen aitauksen niin, että kun tuo vauhti tästä vielä kasvaa, pääsevät samantien kokeilemaan jalkojaan jo pentuaitauksen ulkopuolellakin.





Merkkipäivään kuului luonnollisesti taas potrettien otto. Tällä kertaa otin kuvan tytöistä kolmistaan ja pojista kaksistaan sekä tietysti jokaisesta vielä erikseen omat kuvat. Olin toivonut, että olisin jo saanut ensimmäiset seisomakuvat otettua, mutta ihan niin tukevasti kaikki pennut eivät vielä omilla jaloillaan seisoneet, että se olisi onnistunut. Alla kuitenkin kuvaussession parasta satoa.

TYTÖT: Dani, Dori, Dixi



POJAT: Dagor ja Dellinger



 ESTORIAN DAWN OF ? - Dani

ESTORIAN DAWN OF ? - Dori

ESTORIAN DAWN OF ? - Dixi

ESTORIAN DUSK OF DAGR - Dagor

ESTORIAN DUSK OF DELLINGR - Dellinger


Alla myös yrityksiä seisomakuvien osalta :)

Dagor



Dellinger

Dani


Dixi


Dellinger

Dori


Sitten vielä painikuva



Kommentit

Suositut tekstit