Kehitys menee vauhdilla eteenpäin

Yritän kovasti saada kirjoitettua tänne blogiin jotain ainakin joka toinen päivä, mutta kyllä tätä kiirettä pitää niin, että välillä tekee tiukkaa. Onneksi eilen tuli sisko käymään kylässä, niin hän sai tänään päästettyä Novan työpäivän aikana ulos. Ei siis itse tarvinnut ruokatunnilla jälleen ajella kotia. Nova oli oikein onnellisen oloinen siskoni visiitistä. Susanna on yksi Novan lempi-ihmisiä, kuten kuvasta näkee.



Pentujen kehitys on tällä hetkellä todella huimaa. Sarrilta aukesi eilen tosiaan silmät ja oma sydämeni suli lopullisesti, kun pieni neiti tapitti minua totisesti pentulaatikon uumenista. Tänään on silmät auennut myös Rillalta, joskin ne ovat huomattavasti viirummalla kuin Sarrilla. Lila, Kai ja Fiia ehkä aavistuksen jo rakoilevat, mutta kyseisen kolmikon kohdalla ei voi vielä sanoa, että silmät olisivat auki. Tämä ei kuitenkaan estä kolmikkoa liikkumasta aktiivisesti ja kävelytreeni on jo täydessä vauhdissa. Rillalla tuntuu kävelytreenin ohella olevan myös kiipeilytreeniä, sillä tyttö on jostain syystä päättänyt, että paras nukkumapaikka on laatikon turvakaide. Raukka parka ei tajua, että hän on jo kasvanut niin suureksi, ettei turvakaiteen päällä yksinkertaisesti mahdu nukkumaan.


Sarri kulta 

Rilla haukottelee

Sarri


Kaiken muun kehityksen mukana alkaa pennuista kuoriutua myös leikkisä puoli esiin. Tämä näkyy erityisesti leikkisinä murahduksina ja haukahduksina, mutta myös kaiken maisteluna. Toisin sanoen pennut testaavat tällä hetkellä suullaan vähän kaikkea. Jos ei suussa ole kaverin korva tai häntä, niin sitten Novan tassu tai kasvattajan sormet. Ja koska kasvattajatäti syyllistyy itse pentujen pusutteluun, turvassa ei myöskään ole kasvattajan nenä. Luojan kiitos, pennuilla ei ole vielä hampaita =D Windy pääsi tänään pentuhuoneeseen pentuja vilkaisemaan, kun Nova oli vääntänyt portin auki. Siellä meidän neitimme steppasi intopiukeena laatikon vieressä ja selvästi paloi halusta päästä pentuja hoitamaan. Kohtahan on tasan 5 vuotta kulunut Windyn omista pennuista, eli ties vaikka olisi tullut muistoja mieleen.


Nova innostui hieman pissaattamaan pentuja, ennen ruokailua. Fiia syö muuten niin innokkaasti, että likalle on nyt pari kertaa tullut ahmimisesta hikka.

Kai

Kaitsu

Fiia pääsi siskon syliin

Lila


Työkaverini muistivat Novaa muuten tänään tiimikokouksessa. Nova sai juhlatiimiltämme lahjaksi namipussin ja kiitoskortin, jossa Novaa kiitettiin "tassujen ristissä pitelemisestä itsenäisyysjuhlan yli." Nova on tosiaan meidän koko työyhteisön suosikki. Mutta ihanaa silti kun alkaa loma, niin saa keskittyä pentuihin taas vähän enemmän. Lähetin siskoni matkassa tänään jo Mäntsälään pentuja varten tarvikkeita (lakanoita, sanomalehtiä ja ruokasäkin), niin autoon tulee pikkusen lisää tilaa. Pakkailut ovat jo täydessä vauhdissa ja lahjatkin alkavat olla valmiina. Tänään vielä runoilin kaiken kiireen keskellä lahjoja vanhemmilleni ja isovanhemmilleni ja toivottavasti saan ne huomenna pentulaatikon laidalla viimeisteltyä. Tekisi mieli ostaa pennuillekin jokin joululahja, mutta en ole ehtinyt muillekaan koirille vielä hommata yhtään mitään. Pitää varmaan MM:stä hakea extra-annos luita :)

Novan kiitoskortti

Haukotus

Taisi olla Rilla tässä puoliksi kaiteen päällä :)

Takana yrittää Sarri kävellä

Kommentit

Suositut tekstit