Pentujoukko pienenee

Kylläpä oli poikkeuksellisen liikuttava viikonloppu, kun lauma väheni kerralla oikein urakalla. Junnu (entinen Dellu) ja Dani pääsivät molemmat omiin koteihinsa, minkä lisäksi myös Ruska palasi Danin mukana Janakkalaan. Myös Siru ja Nefi jäivät vanhemmilleni hoitoon Junnulle seuraa pitämään, joten nyt kotona on vain pentujen Sisu, Freya ja Alvin ohella Nova, Windy ja Gaia. Näistäkin Alvin lähtee lauantaina uuteen kotiinsa. Haikeat ovat siis fiilikset. Suosikkipoika-Junnun jättö Mäntsälään oli rankkaa, vaikka tiedän tasan tarkkaan näkeväni poikaa vielä moneen otteeseen. Syksyn aikana käytännössä joka viikonloppu, kun vierailen vanhemmillani tai vanhemmat tulevat mökillä käymään. Siitä huolimatta itkuhan siinä tuli, kun piti poika hyvästellä. Vielä pahemmaksi homma muuttui, kun piti jättää vielä mun sylikaveri ja pusutyttö Dani Janakkalaan ja luopua myös vuoden laumaamme kuuluneesta Ruskasta. Ei ole helppoa tämä kasvattajana oleminen, varsinkaan jos sattuu olemaan tällainen ylitunteellinen hupsu niin kuin minä.

No onneksi näitä luopumisia edelsi vauhdikas viikonloppu ja pennut saivat täysin siemauksin nauttia Mäntsälän isosta pihasta ja talosta. Vaarallisiltakaan tilanteilta ei säästytty kun Dani, Alvin ja Freya tippuivat kaikki pihalla olevaan suihkulähdealtaaseen kukin vuorollaan. Iso koiramäärä sai myös pentujen pään pyörälle, mutta onneksi pikkuiset osasivat hakeutua Novan kylkeen turvaan. Nova olikin oikein suojelevainen ja piti Sisun ohella myös podepennut hyvässä turvassa. Nyt kun Ruska palasi kotiinsa, Alvin ja Freya ovat selvästi ottaneet Novan adoptioäidikseen. Yrittävät Sisun tavoin päästä jopa maitoa hörppimään ja nukkuvat koko ajan Novan hännän päällä. Sisusta on tullut vallan podepentujen jatke ja hienosti poika painii niin pikkupentujen kuin Gaiankin kanssa. Välillä kuuluu itse kultakin kauheita kiljahduksia, mutta ilmeisesti tuo on siitä huolimatta hauskaa, kun sama meno jatkuu samantien uudestaan.

Seuraavaksi hieman kuvia. Ekassa kuvassa on Freya viime viikon keskiviikolta, kun kävin Gaian kanssa mätsärissä ja pikkulikka pääsi myös paikalle ihmettelemään.


Mäntsälässä tutkimusmatkailijoita, ensimmäisenä Junnu ja Dani.

Pepsi hieman arveluttaa Dania.


Dani ja Alvin vauhdissa.





Junnun korvat nousivat komeasti pystyyn, kun vauhti oli tarpeeksi korkea.

Ihana Dani edessä ja perässä Alvin

Dani


Jälleen pennut Pepsin kimpussa :)





Alvin =D

Freya


Pikkuisten viimeisiä hetkiä yhdessä.

Koiria riitti


Freya pääsi myös moikkaamaan Vappu-samojediä.

Samalla reissulla Freya näki pupuja.


Sisun omintakainen nukkumapaikka.


Ruska vielä kerran tyttäriensä Freyan ja Danin kanssa.

Kommentit

Suositut tekstit