3 viikkoinen Sisu ja kumppanit

Eilen palasin koko koiraköörin kanssa mökiltä takaisin kotiin Harjavaltaan. Hieman oli pohtimista, miten saa auton fiksusti pakattua - kaikki tavarat ja 12 koiraa mahdutettua mukaan. Loppujen lopuksi ainoa ratkaisu oli ottaa takapenkit kokonaan irti, minkä jälkeen taakse mahtui yksi iso häkki aikuisia podengoja varten, yksi pienempi häkki podepentuja varten ja yksi minikoppa Sisua varten. Nova sai matkustaa häkkien vieressä viltillä. Hyvin mahduimme, vaikka pakkausurakkaan ja mökin siivoamiseen hurahtikin koko aamupäivä. Harjavallassa penturalli jatkui tuttuun vauhdikkaaseen malliin ja melkein samantien oli koko huusholli pentujen valtaama. Tyytyväisiltä ainakin podepennut vaikuttavat silti oloonsa, vaikka täällä eivät pääsekään joka välissä pihalle kaivamaan ja kukkaistutuksia uusiksi laittamaan.

Sisu pojalle muutos oli vielä suurempi, sillä pentulaatikko jäi tilanpuutteen vuoksi mökille ja poika sai heti kokeilla huteria jalkojaan koko kämpän laajuudelta. Välillä poika saa olla rauhassa makuuhuoneen puolella, mutta ihan mielellään poika sieltä lähtee tutkimusmatkoja tekemään. Nyt Sisu on saanut tutustua myös podengopentuihin oikein kunnolla ja muutaman kerran on intoutunut jo nukkumaan ja hieman leikkimäänkin ottosisarustensa kanssa. Itse oikein liikuttuu, kun seuraa Sisun yrityksiä seurustella toisten pentujen kanssa. Yksi tai kaksi pentua ovat Sisun mielestä kiva juttu, mutta heti kun koko viisikko hyökkää päälle, poikaa hieman hirvittää. Ja ihmekös tuo, kun kasvattajatätikin yrittää välillä paeta riiviöitä sohvalle turvaan. Enää Sisu ei kuitenkaan joudu olemaan yksin ja on kyllä hieno homma, että täällä on näitä toisia pentuja, joiden kanssa Sisu saa viettää pennun elämää. Ruskakin on yrittänyt hieman omia samojedipoikaa oman lapsikatraansa jatkoksi, mutta tästä ei Nova pidä ja pientä murinaa ja purinaa on välillä ollut ilmassa. Nova ei siis selvästikään aioa luovuttaa Sisua kuin pientä käenpoikasta eteenpäin, ainakaan vielä ;)

Aivan ihania nämä pennut ovat, mutta onneksi tämä pentukööri ei ole jäämässä tänne yhtä pitkäksi aikaa kuin Sisu, kun nyt jo meinaa kämppä tuntua ahtaalta. Freya tietysti jää Sisulle loppuun asti seuraa pitämään ja Alvinkin lähtee vasta elokuun lopulla. Dellulle sen sijaan on yhtäkkiä ilmestynyt useampikin kiinnostunut ottaja, joten eiköhän poika lähde aika pian omaan kotiin niin kuin Dani ja Lillikin. Sisu sai muuten tänään maistella ekaa kertaa jauhelihaa ja näytti kyllä tykkäävän todella paljon. Poika on myös silmämääräisesti kasvanut valtavasti, mutta punnituksesta ei enää pojan liikehdinnän vuoksi tule mitään.

VIILEÄN VALTIAAN ONNEN SISU 3 VIIKKOA



Lillin ja Alvinin painihetkiä



Sisukin halusi mukaan

Freya maistelee hieman luvattomasti viltistä roikkuvaa narua

Juomakippokin on hieman korkea 

Dellun viereen oli Sisun turvallista mennä nukkumaan

Äiti vielä käy tarkistamassa, että ollaan sopuisasti kopassa


Sitten samaan boxiin änkeää myös Dani





Novan viereen on kiva käpertyä nukkumaan


Lilli tutkimusmatkalla

Tätä seikkailijaa hieman väsyttää

Samoin näitä

Tähän rivin jatkoksi haluaa Sisukin nukkumaan

Sitten on jo vauhti päällä











Ja vikana vielä Alvin =D

Kommentit

Suositut tekstit