Siirry pääsisältöön

Pentujen viimeinen ilta yhdessä

Tänä iltana on ollut hieman haikeat fiilikset, sillä ensimmäinen vauva lähtee huomenna omaan kotiin. Pieni lilluputti Lilli pääsee muuttamaan Kouvolaan uuden perheensä luokse. Mihin tämä aika on oikein kadonnut? Vastahan nuo vaavelit syntyivät? Ja nyt ne juoksevat pitkin kämppää seiniin törmäillen ja pää sohvan jousiin kolisten valmiina levittämään siipensä uusia tuulia kohti. Kauhea ikävä jo nyt, vaikkei ensimmäinen pentu ole vielä edes lähtenyt maailmalle. Miten mä pärjään, kun töistä tullessa ei olekaan viisipäinen haukkukuoro ovella vastassa eikä sohvan alla koko kopla syliin kinuamassa? Hieman tietenkin lohduttaa, että Freya jää kotiin. Ja itse asiassa tässä kävi niin, että myös Dellu jää perheeseen. Poika muutta nimittäin isänsä kaveriksi Mäntsälään vanhempieni luokse. Nimi pojalle on vielä hakusessa, mutta ilmoittelen kyllä heti, kun tiedämme pojan uuden kutsumanimen :) Ei tässä ihan näin pitänyt käydä ja pojasta oli muitakin kiinnostuneita, mutta Dellu vei viikko sitten vanhempieni sydämen mennessään. Enkä kyllä ihmettele.

Tämä viikko on sujunut hyvin ja pennut ovat olleet nätisti myös työpäivieni ajan. Pentuaitauksesta tosin luovuin heti ekana päivänä... ei siitä ollut mitään hyötyä, vaan pennut murtautuivat sieltä pois alta aika yksikön. Sen jälkeen pennut ovatkin saaneet olla vapaana koko ajan. Sisulla on tosin oma lukaali makkarissa, mutta ei tässä varmaan mene enää pitkään, ennen kuin Sisukin saa vapaasti kuljeskella kämpässä silloin kun olen töissä. Nyt jo mennä viuhtoo muun lauman jatkeena aina kun olen kotona ja kertaalleen uloskin livahti podepentujen perässä. Ulkona nuo pennut viihtyvät edelleen, vaikka täällä ei olekaan ihan vastaavaa puutarhaa kuin mökillä. Kyllä täälläkin onnistuu silti kuoppien kaivuu ja pihani ainokaisen kasvin silpuksi laittaminen =D Onneksi en ole puutarha-ihminen, niin ei ole pihassa mitään tärkeitä istutuksia. Muuten voisi ärräpäät kaikua pitkin pitäjää noiden otusten pistäessä puutarhun painajaisvaihteen päälle. Alla taas vähän kuvia ja video meidän jengistä.
Freya


Freya ja Alvin

Samoin tässä

Dellu, Lilli ja Ruska

LilliFreya


Alvin

Freya


Dellu


Kylkikyljessä Alvin ja Dellu, sitten Dani ja alapuolella Lilli. Freya kuikuilee.

Viimeinen ilta yhdessä, Dellu, Lilli, Dani, Freya ja Alvin


Mustanenät Lilli, Dellu ja Freya sekä punakuonot Dani ja Alvin


Sisukin mahtui koppaan mukaan. Freya roikkuu Alvinin poskesta, Lilli osaa sentään poseerata.

Alvin ja tytöt :)

Alvin, Dellu, Lilli ja Dani edessä

Alvin ja Dellu

Dani, Freya ja Alvin

Freya

Dellu

Novan vieressä pennut näyttää extra pieniltä

Dellu


Lilli

Tytöt Windy-tätinsä vieressä

Freya

Lilli ja DaniDellu ja Lilli

Ja leipomukset vielä huomista varten, nami =DKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt