Pennuilla viikko ikää


Tänään pennuilla tuli ensimmäinen viikko täyteen ja kaikki ovat vähintäänkin tuplanneet syntymäpainonsa. Alla kuvat synttärisankareista:

Dani - 288g

Dori 284g

Dixi - 354g

Darwin - 384g

Dexter - 399g

Kuten kuvistakin huomaa, niin pojat ovat melkoiset jössikät. Saa nähdä millaiset jättiläiset pojista lopulta tulee :) Ovat kyllä ruoka-aikaan joka kerta kotona. Dani ja Dori pitävät edelleen selvästi kasvussa perää - Dori on itse asiassa saanut siskonsa kiinni ja hieman jouduinkin eilen seurailemaan, että Danikin varmasti saa tarpeeksi sapuskaa, kun neidillä ei edelliseen punnitukseen verrattuna ollut painoa tullut juurikaan lisää. Kyllä Dani todella reipas on ja terhakkaasti myös syö, tuntuu vaan pitävän vähän vähämaitoisemmista nisistä toisin kuin veljensä, jotka kilpaa änkeävät aina alimmille nisille maitoa ahmimaan. Jouduinkin vähän vaihtamaan poikien ja Danin ruokapaikkoja ja jo rupesi tytöllekin tulemaan painoa vähän enemmän lisää :) Kova on siis kilpailu maitobaarissa.

Ruska on ruvennut ottamaan jo pieniä lepotaukoja äitiydestä ja aika ajoin mammakoiraa tapaakin pentuhuoneen ulkopuolelta. Useampaan otteeseen tyttö on jo itse livahtanut pihalle. Ruoka maistuu ja muitakin koiria haluaa käydä moikkaamassa. Uskollisesti kuitenkin vahtii pentuhuoneen läheisyydessä, etteivät muut koirat tunge liian lähelle. Muita koiria kiinnostaa pennut todella paljon ja tuskin maltan odottaa, että parin viikon päästä saavat alkaa vauvoihin tekemään tuttavuutta. Sitten lauma opettaa pentuset tavoille. On tämä melkoista touhua, mutta mikäs sen mukavampi tapa viettää kesäloma kuin pentujen kanssa =D Alla vielä lisää kuvia.






Dixi

Dexter

Dori

Dani

Darwin

Dixi ja Dexter






Tytöt - Dani, Dixi, Dori

Kommentit

Suositut tekstit