Viisi viikkoa - 36 päivää takana

Eilen tuli Sirun astutuksesta kuluneeksi viisi viikkoa. Nyt on siis vuorokausi 36 menossa ja vielä nelisen viikkoa olisi odotusaikaa jäljellä. Sirun ruokahalu on kasvanut tasaiseen tahtiin ja nyt tyttö olisi valmis syömään kokonaisen vasikan ellei jopa norsun ;) Edelleen Siru ärisee kaikenlaisesta turhasta liiankin helposti, mutta hieman on ruvennut pahimmat myrskyt sentään tyyntymään. Lenkkeily maistuu edelleen normaaliin tapaan, mutta vähään ruvetaan pikku hiljaa matkoja kyllä pienentämään. Tällä viikolla olisi tarkoitus antaa mamille myös matolääkekuuri.

Vatsa on jonkinverran kasvanut ja sain tuossa äsken otettu tytöstä seisoma kuvan ja pari otosta myöskin masusta. Jos vertaa puolentoista viikon takaiseen, muutosta selkeästi näkyy, vaikka osa johtuu ihan vain huonommasta asennosta ;)

Vuorokausia 27

Vuorokausia 36

Tässä vielä pari masukuvaa...



Vertailun vuoksi laitan tähän muutaman kuvan viime tiineyden ajoilta, kun viikkoja oli niin ikään takana 5. Tuolloin kasvua on huomattavissa ennen kaikkea nisissä. Sen sijaan nyt koko vatsa on kasvanut, minkä takia kuvista on vaikea nähdä varsinaista muutosta. Samassa pisteessä alla olevien kuvien kanssa Sirun vatsa oli käytännössä viikko sitten. Eli vähän suurempi tuo vatsa näyttäisi olevan. Tiedä sitten, mitä sieltä tulee :)



Kommentit

Suositut tekstit