5 viikkoa

Nyt olemme Ruskan kanssa ylittäneet tiineyden puolivälin sillä maanantaina tuli ensimmäisestä astutuksesta jo viisi viikkoa. Neidin ruokahalu on ruvennut kasvamaan ja jotenkin Ruska tuntuu hieman myös laiskistuneen. Kovasti tykkää makoilla kainalossa tai sohvalla vailla huolta huomisesta :) Ruokakuppi tyhjenee vauhdilla ja sen jälkeen käydään vielä muidenkin kipot läpi tutkimassa, josko olisi vielä lisää tarjolla. Ihanan hyväntuulisena Ruska on pysynyt, kun muistelee esim. Sirun tiineyttä. Siruhan oli superkärttyinen heti ensi hetkistä asti, mutta Ruska heiluttelee iloisesti häntäänsä ja töihin lähtiessä jää ovelle tapittamaan ja ihmettelemään. 

Myös muut koirat ovat ruvenneet suhtautumaan tyttöön jotenkin erilailla. Ruska on vähän väliä kylki kyljessä kiinni Nefin ja Sirun kanssa. Windy puolestaan käy kovasti tyttöä nuuhkimassa ja muutenkin touhuttaa Ruskan ympärillä todella innokkaana. 

Vatsa on omien huomioiden ja käsikopelon perusteella lähtenyt kasvuun. Vatsalinja on mennyt selvästi alemmaksi, varsinkin kun vertaa kesällä otettuihin kuviin. Muutosta on ruvennut tulemaan sekä sivu- että alasuunnassa. Toisin sanoen myös kylkien suntaan on mielestäni näkyvissä kasvua. Täytyy sanoa, että ihan hirveä jännitys kyllä jo nyt päällä. Ei se tilanne muutu, vaikka kuinka monta pentuetta olisi takana. Joka kerta tämä on yhtä mieltä raastavaa ja sisuskaluja kutkuttavaa. Mahdolliset rekkarinimetkin olisi pennuille jo tiedossa, joten toivottavasti saadaan oikein iso ja eläväinen pentue tänne Harjavaltaan. Kyselyjä pennuista otetaan vastaan.

Viiden viikon rajapyykin kunniaksi otin Ruskasta tänään muutaman kuvan. Valitettavasti en tajunnut, että kamerassa oli väärät asetukset päällä, joten kuvista tuli vähän utuisia. Mutta eiköhän nästäkin kuvista jotain tolkkua saa :)






Kommentit

Suositut tekstit