Siirry pääsisältöön

Pennut 3 viikkoa

Tänään vietettiin vaaveleiden kanssa 3-viikkois synttäreitä. Bea ja Percy ovat ruvenneet tosissaan kävelemään ja painimaan. Molemmilla alkaa olla myös kova hinku pois pentulaatikosta ja tänään treenailtiinkin tepastelua oikein urakalla jo laatikon ulkopuolella. Juhlien kunniaksi yritettiin tänään vähän myös maistella jauhelihaa, mutta vaavelit sylkivät sen heti pihalle ;) No eiköhän se lopulta rupea maistumaan. Pissiminen ja kakkiminenkin rupeaa sujumaan kohta ilman apua.

Sunnuntaina Bea tapasi ensimmäistä kertaa tulevaa perhettään. Aikalailla tuo tyttö nukkui, mutta lopulta näytti pari painiotetta ;) Siru otti vierailun odottamaani tyynemmin ja olinkin tytöstäni todella ylpeä. Siru on ruvennut muutenkin rentoutumaan ja nyt kaikki podengot ovat tervetulleita pentuaitauksen toisella puolelle. Murulla ei pentuhuoneeseen ole vieläkään mitään asiaa. Nefi on saanut nyt muutamaan otteeseen pestä Sirun korvat. Nefihän on pennuista ihan tohkeissaan eikä malttaisi odottaa Sirun lupaa päästä pentujen lähelle. Pariin otteeseen Nefi on pentujen luo nyt päässyt ja on kyllä taas niin äitiä kuin olla ja voi. Kyllä Nefi varmasti olisi täydellinen äiti, jos mitään voi päätellä siitä, miten Sirun pentuja hoitaa :)

Tässä vähän vielä synttäri kuvia.

Estorian Beautiful Andromeda
"Bea"
painoa n. 925g

Estorian Brave Perseus
"Percy"
painoa n. 890g

Pikku prinssi

Ja kaunis prinsessa

Kävely-treeniä

Sitten vähän painia


Lopuksi vähän söpöilyä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt