Ikää 5 viikkoa ja rapiat

Nyt on tullut pidettyä vähän pitempi tauko kirjoittelusta, mutta nyt on aika hieman päivittää taas tilannetta. Tänään käytiin pikkuisten kanssa sirutuksessa ja pentutarkastuksessa. Koska pennut olivat ennen lääkärille lähtöä riehuneet tunnin ajan, lääkärissä pääasiassa nukuttiin. Hieman sydämentykytystä aiheutti sydämen ja keuhkojen kuuntelu, mutta molemmat saivat kaikin puolin terveen paperit. Sirutus aiheutti pientä vikinää, mutta sen jälkeen jatkettiin taas rentoon tapaan unia. Percy antoi lääkärille jopa pienen pusun, joten kovin suurta kaunaa eivät pennut ruvenneet kohtelustaan kantamaan. Lääkärin jälkeen kävimme vielä vierailemassa kaverini luona, ja pennut saivat tutustua hieman uusiin paikkoihin. Todella reippaita otuksia olivat koko ajan! Mami sai olla ylpeä. Ja Bea herätti huomiota ja kyselyjä, onko tytöllä varmasti jo koti ;) Taitaa Beassa olla pientä sydäntenmurskaajan vikaa. 

Myös edelliseen viikkoon on riittänyt runsaasti actionia. Viime viikon sunnuntaina Bea tapasi taas tulevia omistajiaan ja pääsi ensimmäistä kertaa ulkoilemaan. Hieman oli ihmeellinen tämä uusi uljas ja kylmä maailma, mutta melko reippaasti pennut silti mennä tohisivat eteenpäin. Tämän visiitin jälkeen emme ulos olekaan päässeet, koska sää kylmeni ja nyt on vain sadellut vettä tai lunta.

Ruoka maistuu pennuille jo todella hyvin, vaikka aina kun silmä välttää, Siru käy edelleen pentuja imettämässä ja syömässä itse pentujen sapuskat *_* Käytännössä olemme kuitenkin kaikenlaista pientä pentujen kanssa maistelleet, mm. jauhelihaa, raejuustoa, makaronilaatikkoa ja kalkkunaa. Varsinkin viimeksi mainittu on Percyn suurta herkkua.

Nefi on vihdoin päässyt takaisin Sirun suosioon ja nyt Nefi-täti saa leikkiä pentujen kanssa. Melkoista touhua tuo painiminen kyllä on! Tosin sen verran tomeria vaavelitkin ovat, että kerran Nefi on joutunut hyppäämään sohvalle turvaan. Ei varmaan ole helppoa vastustaa noita neulanteräviä hampaita. Tänään innostui myös Waldo ensimmäistä kertaa ihan tosissaan tekemään pentujen kanssa tuttavuutta. Windya pennut ovat kiinnostaneet koko ajan selkeästi enemmän. Doby kiertää molemmat puolestaan kaukaa. Muru on sen sijaan kurkkuaan myöten täynnä molempia, koska Bean ja Percyn lempipuuhaa näyttäisi olevan Murun häntä- ja tassukarvoissa roikkuminen, jos kenenkään lahjetta ei ole tarjolla. Pentujen meno on kyllä uskomattoman vauhdikasta, eikä pentuhuone riitä enää mihinkään, vaan pakko on päästä juoksemaan koko talon mitalta.

Ja lopuksi vielä kasa kuvia!

Ensimmäinen ulkoilu



Murojen maistelua


Kuka syö kenet?




Pääsiäisenä pennuille tuotu koppa on ollut suuressa suosiossa, joskin käyttö on välillä ollut hieman kyseenalaista ;)











Kommentit

Suositut tekstit