Ultra

Tänään käytiin sitten Sirun kanssa ultrassa. Lähdettiin paikalle hyvissä ajoin ja vähän aikaa Sirun kanssa käveltiin eläinlääkärin edessä ennen sisäänmenoa. Sisällä alkoi sitten kova tutina, jota ei yhtään rauhoittanut hoitaja, joka tuli liikoja karvoja ajelemaan pois Sirun vatsan seutuvilta. Sitten siirryimme ultrahuoneeseen eläinlääkäri Merja Dahlbomin johdolla. Merjahan on erikoistunut nimenomaan koirien tiineyteen ja tunnusteltuaan hetken Sirun masua sanoi, että kyllä Siru tiine on.

Sitten otettiin itse ultra käyttöön. Siinä olikin melkoinen laite, sillä kyse on jostain super-tarkasta vehkeestä. No kaksi pentua se loppujen lopuksi näytti, joten jos kaikki menee hyvin, kaksi pikkuista pentua tänne varmaan toukokuun lopulla syntyy. Kumpikin pentu vaikutti kaikinpuolin normaalisti terveiltä. Olivat kuulemma myös sen verran pitkälle kehittyneitä, että tiineys ei varmastikaan kestä tuota 63 vuorokautta. Kovasti Merja kehui ja sanoi molempien näyttävän todella hyvältä.

Mami on edelleen todella kiukkunen ja tänään on taas uni maistunut. Nyt pidetään peukkuja, että kaikki sujuu hyvin. Kenties täällä vilistää kohta kaksi koiraa enemmän =D

Kommentit

Suositut tekstit