Dafnen & Repen treffit sekä Light-pentujen viimeiset kuulumiset

Estorian G-pennut on toivottavasti laitettu alulle, kun Dafne (Estorian Eostre's Daffodil) treffasi useamman kerran onnistuneesti Repen (Lill Jägaren's Rommi) kanssa Vaasassa sunnuntaina 8.1. ja maanantaina 9.1. Tämä pentue on todella odotettu, joten toivottavasti treffit tuottavat tulosta ja pentuja olisi parin kuukauden päästä tiedossa. Laskettuaika on viikkojen 10 ja 11 vaihteessa eli 12.3.-13.3. Kyselyitä pennuista on tullut jo oikein mukavasti, mutta aktiivinen (maastojuoksusta ja näyttelyistä kiinnostunut) sijoituskoti narttupennulle on vielä ainakin etsinnässä. Tässä Dafnesta seisomakuva 1 viikko astutuksesta, niin voimme myöhemmin verrata vatsan kasvua tähän kuvaan.

Dafne on kantanarttuni Sirun (Beoline Cranberry) pojan tyttären tytär ja neidissä onkin paljon samaa isoisoäitinsä kanssa. Dafne rakastaa sylissä köllöttelyä ja pusujen antamista. Neiti on aina kaikkien ihmisten kaveri, lasten erityisesti. Myös vieraat koirat yleensä toivotetaan tervetulleiksi hetken haukkumisen jälkeen. Näyttelyissä tyttö on pärjännyt erinomaisesti ja Dafne onkin Suomen muotovalio. Maastokisoissa Dafne on juossut parhaimmillaan yli 500 pistettä ja tytöllä on jo pari SERTK-tulosta. Hurmaava Repe on aivan ihanan iloinen herrasmies, jonka tumma pigmentti toivottavasti tuo myös Dafnen pentujen neniin väriä. Repen takaa löytyy monta upeaa podengoa ja Repe itsessään on rennolla luonteella varustettu todella komea ja lahjakas poika, joka juoksi itsensä viidessä kisassa käyttövalioksi. Repe on myös Suomen ja Viron muotovalio. Sekä Dafne että Repe on tutkittu silmien ja polvien osalta terveeksi. Dafnelta on lisäksi kuvattu selkä, lonkat ja kyynärät tuloksilla terve, B/B ja 0/0. Yhdistelmän sukupuun voi tsekata KoiraNetistä

Pentujen emä: FI MVA Estorian Eoster's Daffodil

Pentujen isä: FI MVA FI KVA-VIC EE MVA EE JMVA Lill Jägaren's RommiTätä tiineyttä ja pentuaikaa on tuttuun tapaan tarkoitus seurata täällä blogissa. Nyt kun (toivottavasti) tiineenä oleva koira asustaa ihan kotona, tulee tätä tiineysaikaakin taltioitua aktiivisesti. Sekä blogiin että instagramiin on tarkoitus julkaista viikkokuvia, joista pystyy vähän seuraamaan vatsan kasvua. Aloitin myös uuden TikTok-tilin, jonne toivottavasti saan tehtyä tiineys- ja pentuajasta videoita. Sekä ig:stä että TikTokista meidät löytää nimellä kennelestorian. Myös Dafnen äiti Freya saadaan toivottavasti astutettua viimeistään maaliskuussa niin, että saisimme seurailla loppu keväästä myös Estorian H-pentujen elämää.

G- ja H-pentujen tulevat emät.

Muutama kuva Dafnesta pentuna:

Pentublogi ei siis ihan heti hiljene, vaikka Lunan pennut muuttivatkin omiin koteihinsa. Muskettisoturit aka Light-pentue oli luonani vielä uuden vuoden yli ja pakko hieman kehua, kuinka rennosti pojat suhtautuivat rakettien ampumiseen. Yhtään ei pelottanut, vaikka valot vilkkuivat ja tienoo raikui kovista pamauksista. Ensimmäiset pojat, Santtu ja Hati, muuttivat omiin koteihinsa 2. päivä. Turussa ja Vantaalla elämä on lähtenyt ihan hyvin käyntiin, vaikka yksinolo ei olekaan poikien mielipuuhaa. Santtu ja Hati osaavat kuitenkin jo uskomattoman määrän temppuja. Molempia voi halutessaan seurata instagramista käsin. Tästä Santun tilille ja tästä Hatin tilille. Kaiku ja Vippi lähtivät omiin koteihinsa 5. päivä ja Vippi sai muuten Dafnen henkiseksi tueksi mukaansa, kun tyttö sai matkata Vaasaan Vipin omistajien mukana. Kiitokset Vipin omistajille avusta! Myös Vipillä ja Kaiulla sujuu oikein hyvin ja innolla odotan, miten näiden poikien matka tästä jatkuu.


Kaiku hieman ennen kotiinlähtöä


Vippi - porukan viimeisen kanssa vielä selfie

Kommentit

Suositut tekstit