Siirry pääsisältöön

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante). Yhdistelmän sukupuun löydät KoiraNetistä. Sekä Elmo että Netta on tutkittu silmien osalta terveeksi ja lonkatuloksena on molemmilla A/A. Luonteeltaan sekä Netta että Elmo ovat tyypillisiä sammareita: iloisia, sosiaalisia ja jääräpäisiä sille päälle sattuessaan 😊 Haen tältä yhdistelmältä ennen kaikkea terveyttä mutta myös hyvää ulkonäköä ja luonnetta. Varmasti tulee kiusaus pitää yksi pentu myös kotona, mutta yritän vastustaa tätä mielihalua viimeiseen asti, koska lauma on jo nyt liian täynnä. Kyselyitä pennuista on tullut niin paljon, että todennäköisesti kaikille on onneksi jo kodit tiedossa, vaikka loppulliset kodit päätänkin vasta pentujen synnyttyä. Netta asustaa tammikuun Vantaalla oman perheensä luona, mutta helmikuussa neiti muuttaa ennen h-hetkeä meille tänne Harjavaltaan. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja olisi paljon iloisia sammaripentuja tiedossa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt