Maha-asukkeja näkyvissä

Huomenna tulee astutuksesta kuluneeksi 4 viikkoa. Sen kunniaksi kävimme tänään ultrassa Someron AB-klinikalla. Tuloksen perusteella voimme odottaa pentuja syntyväksi ystävänpäivän tienoilla :) Siinä onkin sitten todella ihania karvaisia ystäviä tiedossa useammalle tulevalle pennunomistajalle.  Alla pari kuvaa, jotka sain mukaani. Koska en pystynyt niitä vielä koneelle skannaamaan, joudutte tyytymään valokuvan valokuvaan.



Ultraussessio oli luonnollisesti perin mielenkiintoinen, koska Nova ei olisi malttanut pysyä selällään pitkiä aikoja. Yllättävän kärsivällisesti tyttö kyllä käyttäytyi, kun sai pitää päänsä puoliksi sylissäni. Aluksi Nova joutui myös luopumaan ylimääräisistä karvoistaan, että saimme masun kunnolla näkyviin. Toivottavasti pahimmat pakkaset ovat jo ohi, ettei masu pääse jäätymään. Ohessa kuva Novasta karvattomine mahoineen :)


Ultran kunniaksi otin Novasta myös seisotuskuvan: josko viikon-parin sisällä niistäkin rupeaisi näkemään jo jotain eroa.


Pari viikkoa sitten tilanne oli tämä (mitään muutosta näin aikaisessa vaiheessa ei kyllä voi vielä huomata).






Novan käytös ei tiineyden aikana ole hirveästi muuttunut, mutta jotain eroja olen toki ollut huomaavinani. Joululoman vietimme Mäntsälässä vanhemmillani ja siellä Nova yritti ärsyttää selkeästi vähemmän lempiuhriaan eli Pepsiä. Novasta on tullut myös extra huomionkipeä ja koko ajan tyttöä saisi rapsuttaa ja pitää hyvänä. Viikko sitten Nova sai myös kaverikseen hoitosammari Aavan, jonka kanssa Nova on yleensä viihtynyt todella hyvin. Nyt Novalla ei kuitenkaan tunnu olevan intoa tai energiaa leikkiä suuremmin, vaikka kävimme ennen loman loppumista mökilläkin kerran vapaana juoksemassa. Pienellä innostamisella Nova lopulta ryhtyi juoksemaan ja leikkimään, mutta se into lopahti jo kymmenen minuutin jälkeen ja sitten Nova ja Aava vain makoilivat keskenään lumihangessa keppiä järsien. Nyt vain toivotaan, että tiineys etenee odotusten mukaisesti ja saamme viiden viikon päästä nauttia ihanien sammaripentujen syntymästä.

Ohessa vielä lisää kuvia Novasta kuluneiden viikkojen varrelta:













Kommentit

Suositut tekstit