Siirry pääsisältöön

Alkuviikosta tapahtuu..?

Windyn masumönkijät ovat ruvenneet pitämään melkoista älämölöä ja tytön olo on ajoittain selkeästi tukala. Windy yrittää kovasti kylkiään rapsutella, mutta ei se oikein meinaa onnistua. Tytölle maistuu ruoka extra-hyvin ja myös lenkille lähdetään ainakin toistaiseksi ihan innokkaasti. Into lenkkeilyyn loppuu tosin lyhyeen ja Windy haluaa yleensä todella nopeasti kääntyä takaisin kotio. Tyttö lyllertää mennä myös trilplaten normaalia hitaampaa ja liikkuminen on muutenkin hieman hankalan oloista. Lämpöjen mittailun olen aloittanut, mutta Windyn tilanne näyttäisi olevan samanlainen kuin Sirulla viimeksi. Eli lämmöt ovat jo nyt niin alhaalla, että selkeää piikkiä on varmasti vaikea huomata. Maitoa on ruvennut nisistä puristamalla jo hitusen tulemaan. Tästä kaikesta päättelen, että pennut varmasti syntyvät jo alkuviikosta, vaikka vasta ensi perjantaina on virallisesti täynnä se 63 vuorokautta. Mutta myös Sirun ensimmäinen pentue syntyi laskettua aikaa selkeästi aikaisemmin. Ainakin kaksi pentua voi tunnustelemalla tuolta masusta löytää, mutta kolmannesta edelleen haaveilen :). Alla vielä muutamia tänään otettuja kuvia.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt