Pieniä podengopentuja odotettavissa

Nefi on nyt sitten virallisesti astutettu. Tyttö oli sulhonsa luona koko viikonlopun vierailulla, joten laskettu aika olisi viikon 9 lopulla. Astutukset sujuivat hyvin, vaikka Nefin tärppipäivät olivat Sirun steriloinnin myötä sen verran siirtyneet, että olimme aluksi hieman liian aikaisessa liikenteessä. Loppujen lopuksi kuitenkin onnistuttiin ja eilen Nefi oli jo Komeetan kanssa oikein hyvää pataa.  Kotona meidänkin poikamme aloittivat "kaivatun" huutokuoronsa. 

Oli mukava nähdä poika jälleen livenä pitkästä aikaa. Komeetta oli juuri sellainen uros, mitä olin Nefille etsinytkin. Selkeästi matalampi ja rotevampi. Luonteeltaankin poika oli podengomaiseen tapaansa varsinainen hurmuri, joka ehti kosiskelunsa lomassa käydä myös minua tervehtimässä. Vaikutti hyvinkin iloiselta ja sosiaaliselta tapaukselta, joka varmasti tasapainottaa hieman tätä Nefin räiskyvää tempperamenttia ;) Muutaman kuvankin sain eilen pojasta otettua, mutta eiväthän nuo kauhean onnistuneita otoksia ole. Ei ole helppo tehtävä ottaa kuvaa parista lemmenkipeästä otuksesta. 

Tässä hieman seisotuskuvia 
 




Ja tässä vielä ainoa kuva, missä koirat olivat edes jotenkin vierekkäin ;)
Eipä tuosta tosin mitään tolkkua ota.

Täältä löytyy vielä kuva sulhosta vasta-valioituneena http://kennelbeoline.fi/albumi/tuulintytot/1010771

Ja sitten vielä tuleva äippä :)




Jos nämä pentuset kiinnostavat, niin laitapa viestiä. Jos Nefi on tullut sukunsa muihin narttuihin, niin pentuja olisi odotettavissa melkoinen liuta. Eli varauksissa on vielä tilaa :) Pennut syntyvät Harjavallassa, mutta luovutusiässä teemme kyllä vierailuja Mäntsäläänkin, niin pääsevät pentuset tutustumaan niin matkailuun kuin meidän poikapodeihinkin.

Kommentit

Suositut tekstit