Kaikenlaista jännää...

Pitkiksi rupeavat nämä päivitysvälit venymään :) Millään ei ehdi käydä täällä kirjottelemassa, kun pennut vievät niin suuren osan ajasta. Pentujen elämään on jälleen mahtunut kaikenlaista uutta ja jännittävää. Ulkoilu on ruvennut pennuista tuntumaan jo oikein mukavalta. Kentällä on kiva juoksennella ja seurata isompien leikkejä. Eilen paistateltiin päivää laatoituksella ja haisteltiin tuulta. Hieman innostuttiin liikaa ulkoilusta ja lopulta Percy päätyi pää edellä suihkualtaaseen *_* No tulipa todistettua, että poika osaa uida. Itse säikähdin melkoisesti, mutta kuivuttuaan poika itse ei ollut moksiskaan. Leikki uintireissunsa jälkeen vieä vaikka kuinka, kunnes simahti käytännössä niille sijoilleen.

Lauantaina kävimme vierailulle pentujen isän luona. Automatka oli varsinkin Beasta ankea. Tytöllä olisi ollut virtaa vaikka mihin, eikä kopassa kyhjöttäminen oikein vastannut Bean tuntemuksia. No onneksi Santun luona odotti suuret leikkitilat, joista pennut ottivat kyllä kaiken irti. Nauttivat myös siitä, että "isoja" koiria oli paikalla vain yksi. Meillä kotona näitä häiriötekijöitä kun on se viisi kappaletta :)

Pennut yrittävät edelleen käydä Sirun maitobaarilla ja nyt olemme tämän pikku perheen erottaneet kokonaan. Kyllähän nuo syövät hyvällä ruokahalulla muutakin, mutta aina kun silmä välttää, jättäisivät murot paremman sapuskan toivossa. Rupeavat murot maistumaan heti paremmilta, kun ei vatsa ole maitoa täynnä ;)

Ensi sunnuntaina onkin sitten suuri päivä edessä, kun Bea muuttaa uuteen kotiinsa Heidin luo Vääksyyn. Kova ikävä meinaa jo iskeä, mutta toisaalta mielenkiinnolla odotan tytön kotiutumista. Pojan tilanne on edelleen mietintämyssyn alla. Tänään sain kyllä kiinnostavan soiton pojasta, joten nyt pitää asiaan saada kyllä nopeasti selkoa. Eli parin päivän sisällä pitää kyllä päättää, jääkö poika siskolle vai ei. Ihana nallekarhuhan tuo poika on ja mielellään sen perhepiiriin jättäisi. Mutta, mutta... pitää nyt asiaa ihmetellä.

Tässä sitten kuvia tuosta reissusta isä-papan luota. Ulkoilu kuvia ei ole tarjolla, kun ei kamera pysyä vaaveleiden mukana tuolla pihalla ;)










Kommentit

Suositut tekstit