Siirry pääsisältöön

Astutuksesta kaksi viikkoa

Sirun astutuksesta on nyt kulunut kaksi viikkoa. Nyt sitä sitten pohditaan ja ihmetellään, onko astutus onnistunut? Tällä kertaa olen päättänyt jättää tiineys-ultran väliin, joten aika pitkään saadaankin tätä kysymystä ihmetellä. Ellei Siru sitten päätä pyöräyttää maailmaan sellaista pentumäärää, ettei tytön lihomista voi olla huomaamatta =D Mutta tosiaan vasta röntgen tiineyden loppumetreillä paljastaa lopullisen totuuden, vaikka merkkejä pitäisi olla näkyvissä jo aikaisemmin.

Jos Sirun käytöksestä pitäisi jotain päätellä, niin sanoisin Sirun kyllä olevan tiine. Sirua nukuttaa paljon ja mieliala vaihtelee helposti. Pari päivää astutuksen jälkeen Siru olisi syönyt itsensä ähkyyn, mutta nyt on selkeästi rauhoittunut tuo ruokahalu. Vielä suurempi osoitus Sirun tiineydestä on kuitenkin Nefin ja Sirun käytös. Vanha alfa-narttu kiista pääsi jälleen räjähtämään käsiin. Susilaumassa ainoataan alfa-narttu tekee pentuja, joten Sirun tiineys on tietysti alfa-nartun paikasta haaveilevalle Nefille kova pala. Tyttöjä ei voikaan päästää samaan tilaan käytännössä lainkaan. Vaikkei tappelua syntyisikään, tytöt kuitenkin stressaavat toistensa läsnäolosta sen verran, että parempi pitää suosiolla vaan erillään. Samanlaisia ongelmia oli myös Sirun viime tiineyden aikana, jolloin Nefi oli lopulta pakko lähettää kokonaan evakkoon. Eli vaikka tämä eripura on ikävää, niin lupaa kyllä tiineyden suhteen hyvää. Onneksi tilanteen pitäisi jälleen rauhoittuu, jahka Nefi pääsee leikkimään Sirun pentujen kanssa varaäitiä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt