Siirry pääsisältöön

Lunan ja Bennen treffit

Estorian pentublogi aktivoituu toistamiseen vuoden 2022 aikana. Luna "Estorian Northern Lights" ja Benne "FI MVA Bigben" treffasivat maanantaina 5.9. ja tiistaina 6.9. onnistuneesti Lapin kauniissa maisemissa. Mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, pentuja pitäisi olla tiedossa 9-viikon päästä. Laskettuaika on 7.11. eli luovutusikäisiä pennut ovat joskus uuden vuoden tienoilla. Kyselyitä on tullut niin valtava määrä, että todennäköisesti kaikille pennuille löytyy sopivat kodit näiden kyselyiden joukosta. Kiitos kaikille Estorian-pennuista kiinnostuneille! 


Luna on kantanarttuni Novan tytär ja koko pentueesta eniten Novaa muistuttava tyttö. Luna päätyi sijoitettavaksi juuri tästä syystä, sillä Luna oli jo pentuna aivan kuin mini-Nova. Lunalla on terveet silmät ja B/B lonkat. Energiaa ja ääntä riittää vaikka muille jakaa. Benne on onneksi hieman rauhallisempi uros, mikä toivottavasti tasapainottaa Lunan energisyyttä. Bennellä on B/B lonkat ja silmät terveet lukuunottamatta ylimääräisiä ripsiä. Lunalla on näyttelyistä 2xERI ja 1xEH. Muissa näyttelyissä tytön kanssa ei ehditty käymään, kun korona tuli sotkemaan suunitelmia. Benne on puolestaan Suomen muotovalio ja poika on ollut muunmuassa 4xROP ja 1xRYP-4. Toiveissa olisikin kauniita ja terveitä pieniä sammarinalkuja. Yhdistelmän sukupuu löytyy klikkaamalla tätä tekstiä. Lunalla ei aikaisempia pentuja ole, mutta Bennellä on entuudestaan yksi kolmen pennun pentue Sam Sirius kennelissä. 

Luna asustelee odotusajan pääasiassa Lapissa, joten blogi aktivoituu kunnolla vasta kun Luna muuttaa hieman ennen pentujen syntymää luokseni Harjavaltaan. Todennäköisesti instagramista tulee kuitenkin löytymään jotain välitietoja jahka neidin tiineys jossain kohtaa varmistuu. Kannattaakin ottaa seurantaan @kennelestorian instagramissa. Alla vielä kuvia Lunan ja Bennen treffeistä. Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Estorian Wind-pennut syntyivät

Seuraava sukupolvi Estorian sammareita näki päivänvalonsa eilen keskiviikkona 9.2.2022. Pentujen äiti on oma kasvattini Netta (Estorian Northern Wind) ja isä Elmo (Tuiskulumen Deputy Dante).

Seuraavat Estorian-sammarit laitettu alulle..?

Kolme vuotta sitten syntyivät ensimmäiset Estorian-samojedit ja nyt on toivottavasti laitettu alulle toinen sukupolvi Estorian-sammareita. Netta (Estorian Northern Wind) treffasi keskiviikkona 8.12. ja perjantaina 10.12. komeaa Elmoa (Tuiskulumen Deputy Dante).

Hyvästien aika

Pennut täyttivät keskiviikkona 8 viikkoa ja nyt on koittanut hyvästien aika. Tätä kirjoitellessa onkin kyyneleet silmissä ja useammat itkut on tämän viikon aikana saanut jo itkeä. Keskiviikkona lähti omaan kotiinsa Fiona, torstaina Kerttu, perjantaina Puppe, lauantaina Hymy ja nyt sunnuntaina Niva. Enää vain Mila on täällä arkea sekoittamassa ja ilahduttamassa, mutta myös tämä viimeinen neiti pääsee uuden omistajansa luokse ensi viikolla. Pennut ovat onnistuneet pitämään kasvattajatätinsä kiireisenä viime hetkille asti ja siksi tämä viimeinen blogipostaus tulee blogiin vasta nyt. Kaikista näistä pennuista varmasti kuullaan vielä monen monituista kertaa, mutta tämä pentublogi hiljenee pikku hiljaa näiden postausten osalta. Tämän tekstin myötä on nimittäin aika sanoa näkemiin Estorian Wind-pennuille. Alla olevat seisomakuvat on otettu viime viikon lauantaina ja pentuselfiet otin pentujen kanssa keskiviikkona 8-viikkois "synttäreiden" kunniaksi. Ylin kuva on otettu viime sunnunt