Kolme viikkoa astutuksesta

Nyt on Windyn astutuksesta kulunut kolme viikkoa ja mikäli kaikki merkit eivät tälläkin kertaa ole pielessä, niin podengonmuotoisia joululahjoja olisi odotettavissa. Windy muuttui astutuksen jälkeen aluksi todella kärttyiseksi ja nyt puolentoistaviikon ajan neiti on elänyt varsinaista erakon elämää. Kotona Windya näkee vain harvoin, käytännössä vain ruoka-aikaan ja lenkille lähdettäessä. Muun ajan tyttö viettää jossain lukuisista piiloistaan. Lenkille lähtökin tuntuu ajoittain todella hankalalta ja tytön saa hakemalla hakea mukaan. Muita koiria Windy ei haluaisi nähdä ollenkaan, vaan livahtaa aina joko piiloon tai rupeaa ärhentelemään muun lauman tullessa lähelle. Jos kaikki muut koirat ovat jossain muualla tulee kuitenkin kerjäämään helposti extra huomiota... mutta vain omilla ehdoillaan. Kutsuttaessa ei kyllä eväänsä liikauta =D

Mitään merkittävää vatsanseudun kasvua ei ole vielä huomattavissa, mutta sitä joutuukin usein odottamaan neljänteen viikkoon ellei todella suuresta pentueesta ole kyse. Aavistus pömpötystä ja nisien kasvua on ehkä havaittavissa, mutta toiveikkaat silmät näkevät olemattomiakin muutoksia ;) Yritetään siis tällä kertaa pitää jalat maassa ja odottaa selkeämpiä merkkejä. Jos niitä ei rupea viikon-parin sisällä näkymään, niin menemme todennäköisesti ultraan tekemään varmistuksen. Muuten odotamme loppuun asti röntgeniin. Windy on kokonsa puolesta niin pieni, että haluan saada varmistuksen siitä, että pennut mahtuvat syntymään normaalisti.

Kiinnostuneita yhteydenottoja otetaan tästä pentueesta vastaan. Itselläni on suhteellisen kovat odotukset ja mikäli olet kiinnostunut sijoituskoirasta, niin pistäpä viestiä marianne.kolu (at) gmail.com tai soita 050 3471987. Sijoituskoti/kodit on hakusessa pääasiassa Etelä-Suomesta, mutta tärkeintä on loistokoti. Tästä pentueesta olisi kuitenkin mukava saada omalle kasvatustyölleni jatkajaa :)


Kommentit

Suositut tekstit