Jännitys tiivistyy - vielä nelisen viikkoa odotellaan

Freya on tiine - siitä ei ole minusta enää epäilystäkään. 😍 Perjantaina astutuksesta tuli viisi viikkoa, ja ultrassa ei olla siis käyty. Merkkejä tiineydestä on kuitenkin niin paljon ilmassa, että mistään valeraskaudesta ei voi olla kyse. Pari viikkoa sitten Freyalta tuli kirkasta limaa, mikä on aika tavallista tiineillä nartuilla, ja neidin käytöshän on ollut nyt poikkeuksellisen uneliasta ja rauhallista käytännössä astutuksesta lähtien. Tytöstä on tullut myös suorastaan sosiaalinen vieraita kohtaan, sillä tyttö kaipaa ihan kaikilta vastaantulijoilta hirveästi vatsan rapsuttelua ja hyvänäpitoa. Uudeksi iltarutiiniksi onkin nyt tullut "silitetään Freyan vatsaa vähintään 10 minuuttia". 😂




Viikko sitten Freyan nisistä ja vatsalinjasta alkoi erottaa selkeitä muutoksia. Nisistä on tullut oikein kauniin pinkit ja nyt kuluneen viikon aikana Freya on alkanut myös sivusuunnassa levenemään. Eli tällä vauhdilla Freya tulee olemaan tiineyden loppuvaiheessa melkoinen tynnyri. Gaian rinnalla Freya on jo nyt suorastaan pullukka. Kolmannella viikolla Freyaa ei ihan hirveästi ruoka kiinnostanut, mutta nyt se on ruvennut jälleen maistumaan ja eilen neiti oli tukehtua isoon makkaran palaan ahneuksissaan.



Freya on saanut näin tiineenä hieman erityisvapauksia ja tyttö käyttää tilanteen kyllä aika sumeilematta hyväkseen. Olen yrittänyt saada Freyasta otettua noita seisomakuvia, joista näkisi miten vatsa kasvaa. Pöytä on paras kuvauspaikka ja siitä Freya on nyt tulkinnut, että hänellä on täysi oikeus olla pöydällä aina kun huvittaa - enkä minä tietenkään raaski neitiä ajaa alas. 😅 Freya on myös havainnut, että vaikka muilta koirilta kieltäisin tulon sänkyyn, niin hänelle en sano mitään. Freyasta onkin tullut iilimadon kaltainen kainalokaveri, joka antaa pienen hyvän yön pusun ja odottaa palkaksi vatsahierontaa. Saa nähdä kuinka vaativaksi tämä tyttö muuttuu ennen kuin tiineys on kokonaan ohi.


Alla on vielä näitä seisomakuvia kuluneen viikon varrelta. Voitte siis itse havainnoida, onko muutosta tapahtunut.

Tämä kuva on otettu n. 3,5 viikkoa astutuksesta.

Tässä astutuksesta on noin 4,5 viikkoa.

Nämä viimeiset kolme kuvaa on otettu eilen eli kun astutuksesta on kulunut 5 viikkoa ja 1 päivä.



Tässä vielä vertailuksi pari kuvaa Freyan äidistä tiineysviikkojen 4 ja 6 kohdalla. Ruskalta syntyi silloin 5 pentua... toivottavasti saamme nytkin vähän isomman podengopentueen.





Kommentit

Suositut tekstit