Pentujen ensimmäinen päivä

Tänään olen istuskellut melkein koko päivän pentulaatikossa, ihaillut pentuja, ottanut kuvia ja puhunut puhelimessa 😅 Pentujen kuulumiset kiinnostavat niin monia ihmisiä, että soiteltavaa on tosiaan riittänyt. Kaikille pennuille on jo kodit tiedossa ja tänään olen kaikkien kotien kanssa puhelimessa jutellut tai viestitellyt. Ihana tietää jo tässä vaiheessa, kuinka odotettuja jokainen pentu on uudessa kodissaan ja hyvin luottavaisin mielin suhtaudunkin kaikkiin koteihin. Yhteistyö tulee varmasti toimimaan puolin jos toisin tulevaisuudessa.

Nova on hoitanut pentuja tänään esimerkillisesti. Haastavaa on ollut saada tyttö edes pissalla käymään. Jokaista pissareissua on säestänyt melkoinen itku, kun huoli pennuista on ollut suuri heti jos on pitänyt lähteä vähän kauemmaksi pentulaatikosta. Kakalle suostui lähtemään vasta myöhään illalla, kun kätilö Laura saapui pentuja katsastamaan ja Nova pystyi jättämään pennut Lauran osaavien käsien suojiin 😂 Pennuille on ruoka maistunut ja jokainen on saanut useamman kymmenen grammaa painoa lisää. Pientä pigmentin aavistusta on myös osalle pennuista alkanut ilmestyä suupieliin ja nenään. Ääntä on pentulaatikossa riittänyt ja pennut tykkäävät nukkua melkoisissa keoissa toistensa kanssa päällekkäin. Yksi pennuista kiipesi lopulta jopa äitinsä päälle. Sieltä pentu sitten kellahti saman tien alas räpiköidäkseen kilpikonnan tavoin selällään... vain tajutakseen, että nisähän oli tullut putoamisen seurauksena suoraan nenän eteen. Maitobaarilla käykin kova kuhina, kun pennut iskevät imukuppinsa tiukasti nisiin kiinni ja ryystävät kaksin tassuin maitoa sisuksiinsa.

Kaikille pennuille on nyt mietittynä rekisterinimi ja työnimi, joita rupean tästä eteenpäin pennuista käyttämään. Rekisterinimiin voi tietenkin aina tulla jotain pieniä muutoksia ja työnimet muuttuvat oikeiksi kutsumanimiksi sitä mukaan, kun tiedän mikä pennuista menee minnekin ja millä nimillä tulevat perheet haluavat pentujaan kutsua. Mutta tällä hetkellä pennut on nimetty seuraavalla tavalla:

Oranssi tyttö (1.): Estorian Northern Wind ”Fiia”
Poika (2.): Northern Sky ”Kai”
Punainen tyttö (3.): Northern Star ”Sarri”
Liila tyttö (4): Northern Lights ”Lila”
Sininen tyttö (5.): Northern Breeze ”Rilla”

Kuvia olen tänään jo jakanut jonkin verran instassa, mutta tähän vielä loppuun päivän saldoa kuvien osalta:









Yhdennäköisyyttä ilmassa? Alla kuva pennusta ja Cesar-isästä


Kommentit

Suositut tekstit