3 viikkoa täynnä

Pennuilla on tänään ikää täydet 3 viikkoa. Sen kunniaksi otin kaverini kanssa pennuista ensimmäiset seisotuskuvat. Ihanan ryhdikkäästi pikkuiset osaavat seistä jo nyt.

Poika 
Estorian Northern Sky "Kai"



1. syntynyt tyttö
Estorian Northern Wind "Fiia"



3. syntynyt tyttö
Estorian Northern Star "Sarri"



4. syntynyt tyttö
Estorian Northern Lights "Lila"




5. syntynyt tyttö
Estorian Northern Breeze "Rilla"




Seisotuskuvien lisäksi pennut ovat saaneet tänään maistaa ensimmäistä kertaa myös jauhelihaa. Ja voi ihme, millaista herkkua se pentujen mielestä olikaan! Pyörittelin jokaiselle maistiaiseksi pienen kädenlämpöisen pallon ja syötin ne yksi kerrallaan pentusille. Saman tien jauhelihapallon ilmestyessä nenän eteen, pennut kävivät omaan herkkuunsa kiinni sellaisella piraijan vimmalla, että omat sormet olivat vaaravyöhykkeessä. Kun jauheliha oli kadonnut parempiin suihin, pennut vielä jyrsivät sormiani ja toinen toistensa kuonoja pitkän aikaa uudesta mausta nauttien. En siis usko, että tämän viisikon opettaminen kiinteälle ruoalle tulee olemaan haastavaa. Yksikään ei edes epäröinyt uuden maun edessä, vaan jauheliha katosi kyllä sormistani ennätysvauhtia (matolääke tulee tuskin olemaan yhtä hyvä menestys). 

Kaverini ihaili pentuja kovasti ja erityisesti Lila tuntui sulattavan ystäväni sydämen. Kai hieman herätti hilpeyttä sinnikkyydellään maitobaarin suhteen, sillä poika näytti joka välissä löytävän tiensä uudestaan nisille, joskus jopa kesken unien. Podengotkin kävivät tänään jälleen pentuja pikaisesti morjestamassa ja kovin tuntuu olevan tytöillä kiistaa siitä, kenestä tulee pennuille lempitäti. Mutta ihanan varovaisesti jokainen podengo kävi pentuja nuuhkaisemassa ja pari lipaisua antamassa. Hestiaa hieman harmittaa, kun Nova ei ole häntä vielä halunnut päästää lähistölle ja Hestia onkin joutunut seuraamaan pentujen touhua sivummalta. Mutta eiköhän Hestiakin saa kohta pentuja leikittää.


Kommentit

Suositut tekstit