Pentulaatikossa istuskelua

Tämä päivä on kulunut aika pitkälti pentulaatikossa istuskellen ja a) pentuja sylissä pidellen, b) lukien ja c) Supernaturalia katsoen. Useimmiten kaikkia kolmea samaan aikaan ;) Noita pentuja katsellessa päällimmäisenä pyörii kyllä kokoajan mielessä, että on ne vaan valtavia. Tuntuu kuin ne olis nyt jo yhtä isoja kuin podengot luovutushetkellä =D Tai no ehkä ei sentään, mutta melkein kuitenkin. Esimerkiksi Windyn pennut alkoivat olla 900 grammaisia vasta neljäviikkoisina ja näistä sammareista kolme on jo mennyt yli 900 gramman. Tai niin ainakin oletan, vaikken nyt illalla olekaan saanut noita sätkynukkeja punnittua :)  Voipi olla, että punnitukset alkavat olla tässä, ellen keksi vaakaan jotain isompaa astiaa, jonka sisällä pennut pysyisivät. Sen verran ahdas tuo nykyinen kippo on varsinkin Dudelle, Fellowlle ja Iltatähdelle. Oikein sääliksi käy, kun joutuvat kyhjöttämään pienessä sikiöasennossa, että hullu kasvattajatäti saa painon kirjattua ylös.

Viime yö kului taas mielenkiintoisissa merkeissä, mutta syynä ei tällä kertaa ollut pennut, vaikka toki niistäkin ääntä edelleen lähtee. Nova halusi neljän aikoihin päästä käymään pissalla ja kun laitoin tytön ulos, huomasin samalla pari koirakarkulaista juoksemassa pitkin pihoja. Tämä kaksikko asuu tuossa suhteellisen lähellä ja olen kerran aikaisemminkin auttanut niitä palaamaan katkumatkalta kotiinsa, joten nytkin laitoin pikaisesti vaatteet päälle, nappasin pari Novan hihnaa ja lähdin pihalle karkulaisten perään. Nova ja podengot jäivät hämmentyneinä sisällä pitäen minua varmaan ihan kahelina =D Tunti siinä suunnilleen meni, kun jahtasin karkulaisia. Toisen sain suhteellisen nopeasti kiinni, mutta toinen ei tullut millään kosketusetäisyydelle. Loppujen lopuksi metsästykseen osallistui muitakin naapureita ja kävi ilmi, että koirat olivat itse avanneet ulko-ovensa omistajien nukkuessa. No lopulta koirakaksikko oli palautettu oikeille omistajilleen ja palasin kotiin. Sitten jouduin ennen nukkumaanmenoa vielä vähän aikaa istuskelemaan pentulaatikon vieressä, kun Nova halusi varmistaa, etten lähtisi uudestaan yölliselle seikkailulle ;)

Tänään Nova on ollut todella kärkäs lähtemään pentulaatikosta ja vähän väliä on tullut sohvalle viereen istumaan tai jäänyt pentulaatikon edustalle nukkumaan tuttuun sammakkoasentoonsa. Pari kertaa tyttö on lähtenyt lätkimään jopa kesken pentujen ruokinnan.o.O No eipä tuo ole pentujen menoa näyttänyt haittaavan, joten eiköhän Nova tiedä mitä tekee. Siru puolestaan ei mitään muuta tekisi, kuin hoitaisi pentuja, jos Nova vain antaisi luvan. Nova tosin vahtii pentuhuonetta tällä hetkellä todella mustasukkaisesti. Äippä on selvästi tainnut huomata, että podengot kyllä varastaisivat pennut jos vain suinkaan saavat mahdollisuuden. Siru pääsi silti pentuja katsomaan Novan ollessa ulkona ja ryhtyi heti hoitopuuhiin. Järjesteli pentuja ensin siististi riviin ja olisi sitten ruvennut pentuja ruokkimaankin. Ja koska maitoahan tältä meidän steriloidulta nartulta ei tietenkään tule, niin Siru keksi ruoaksi toiseksi parhaimman vaihtoehdon: rupesi iloisesti keräämään kurkkuunsa oksennusta tarjotakseen tunnollisen hoitotädin tavoin juuri syömänsä aterian pentujen ruoaksi. Näinhän sudetkin tekevät, joten miksei siis tällainen viisikiloinen podengokin perässä =D Minä en (yllätys yllätys) luonnollisestikaan innostunut tästä ideasta, vaan kiiruhdin nostamaan Sirun pentulaatikosta ennen kuin tämä gurmee-ateria päätyisi kirjaimellisesti pentujen päälle. Siru lopetti välittömästi puklaamisen ja loi minuun aika moittivan silmäyksen, kun minä näin tylysti keskeytin pentujen tulevan ruokahetken. Ja olinhan minä aika törkeä, kun en antanut Sirun (joka on kaikista koiristamme ahnein ja perso ruoalle) kerrankin jakaa vapaaehtoisesti omastaan. =D

Tällaista siis tänään meillä täällä Harjavallassa. Huomenna varmaan kuulette taas lisää :) Myös kuvia tuli  otettua vaikka kuinka ja koska en ikinä osaa päättää, mitkä on parhaita, tässä niitä tulee taas melkoinen joukko.

Viisikko

Tässä yksi mun suosikkikuva ever! Nova ja ihanaakin ihanampi Iltatähti.





Kyllä mäkin näyttäisin näin tyytyväiseltä, jos saisin nukkua ihana vauva jalkojen välissä :)

Yksi taas päättänyt kapinoida ja jättäytynyt kauemmaksi muista. Tarkkasilmäinen voi nähdä kapinallisen jalat kuvat vasemmassa alakulmassa.

Fellowhan se siinä. Pennuista isoin tällä hetkellä.


Buddyyyyyy!

Dude!



Piilossa on kiva nukkua...


Ai miten niin minun pitäisi olla pentulaatikossa?





Tästä kuvasta on vaikea erottaa, mutta pienellä vaavelilla on tässä maitoparta =D






Maitoparta Aamutähdella :)






Kommentit

Suositut tekstit