4 viikkoa / 28 vuorokautta

Nefin astutuksesta on nyt kulunut 4 viikkoa eli 28 vuorokautta. Nisät ovat muuttuneet vaaleanpunaisiksi ja vatsalinja on ruvennut laskeutumaan. Nefi haluaisi makoilla päivät pitkät vain sylissä. Tyttö on normaalistikin huomionkipeä, mutta nyt Nefi kerjää hellyyttä kyllä enemmän kuin koskaan. Ajoittain Nefi hieman vauhkoilee, toisin sanoen tyttö haukkuu aiempaa herkemmin. Onneksi Nefi ei kuitenkaan ole Sirun tavoin ryhtynyt kiukuttelemaan, sillä sitä ei kyllä sitten olisi kestänyt kukaan ;)

Ultraan emme ole Nefin kanssa menossa. Me nyt odotellaan ja mikäli tuo vatsa tuosta selkeästi kasvaa ja tiineydestä tulee varma juttu, käydään sitten loppumetreillä röntgenissä katsomassa montako pentua on tulossa. Kyllä itse uskoisin, että pari pentua olisi ainakin tulossa, mutta maltetaan nyt =D Tämä on kyllä ehdottomasti tätä tiineyden piinallisinta aikaa, kun kaikki on edelleen hieman auki. Merkit on selkeästi ilmassa, mutta paljon ehtii vielä tapahtua.

Uusia kuvia otin Nefistä, sekä seisotus- että vatsakuvia. Voitte itse katsella ja pohtia, onko tuo vatsa tuosta yhtään kasvanut ;D







Kommentit

Suositut tekstit